Már tavaly nagy port kavart az indiai Xiaomi vezetőségben történt változások, ami arra engedett következtetni, hogy nem folytatják a sokak által keresett POCOPHONE F1 telefon szériát.
Aki még most sem váltott más Xiaomi által gyártott telefonra, (Mi, Redmi, stb.) és vár a nagy ő folytatására, annak van egy jó hírünk! Kínában bejegyezték a POCO F2 védjegyet!

Egy Twitter juzer (@_the_tech_guy) posztolta ki nem rég ezt a két tanúsítványt, amiben a POCO F2 szót/logót védik le, de Kínában. Ami felettébb érdekes, mivel eddig a POCOPHONE, mint márka, India saját Xiaomi leányvállalata ként volt ismeretes. A védelmet még 2019. december 4-én nyújtották be és az első verziónál ismert megjelenés 2 hónapra datálható. Szóval a POCO F2 telefon akár már február közepén megjelenhet, ha a kínai újévet vesszük alapul. De ha ismét Indiában kerül bemutatásra, persze ez megtörténhet hamarabb is.

Mivel a Xiaomi évi nagy dobásását csak az ünnepek után jelenti be, így a POCO F2 is vele együtt, vagy utána jöhet, mivel Indiában nem várható a Xiaomi Mi 10/Pro. Amint többet tudunk róla, máris jelentkezünk!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ