Hova tovább? Lehet még a Redmi márka olcsóbb és jobb? Lehet, jobb lesz a K20-szal és olcsóbb a Redmi 7A-val. Az 4-es szériától kezdve a Redmi bevezette a low budget, az az alacsony árú telefonjainak bevezetését az “A” megjelöléssel, ami mára az olcsó, egyszerű, gyenge vonalat jelképezi.

A napokban felbukkant Redmi telefon különböző kódszáma, mint M1903C3EC, M1903C3EE és M1903F11C, amiről még csak annyi derült ki, mint a képen látható és a semmit mondó adatlapján olvasható.

Az újabb belépőszintű Redmi telefonnak nem lesz szenzor szigete, a klasszikus teljes képernyős lesz. Külsőleg átnézve tényleg nagyon olcsó lehet, talán megközelíti majd a Redmi Go árát, de reméljük teljesítményét nem. Egy hátsó kamerával és szimpla LED vakuval ellátva, ujjlenyomat olvasó nélkül és talán Qualcomm Snapdragon 450-nel szerelve, vagy visszakanyarodunk újra egy Mediatek procihoz… A Redmi 7A támogatja a TD-LTE / LTE FDD / TD-SCDMA / WCDMA / cdma2000 / CDMA 1X / GSM szabványt, két SIM kártyával. Éééééés ennyi. 😉

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ