Lassan már Dunát lehet rekeszteni a Xiaomi családjába tartozó Bloetooth fülesekkel, nem rég teszteltük az Airdots két verzióját, úton van a Redmi megoldása, és most feljebb tették a lécet, itt a 1more E1026BT-I terméke.

Xiaomi 1MORE E1026BT-I vezeték nélküli fülhallgató

A Xiaomi és a Redmi Airdots-ra hasonlító Bluetooth fülhallgató ugyan azt a célt szolgálja, mint az első kettő, zenét hallgatni és telefonálni. Na de hogyan? Ugyan azt a 7 mm-es hangszórót kapta, mint a Xiaomi Airdots Pro, így a hangzással tutira nem lesz gond. A beépített MEMS mikrofon + DSP technológia lehetővé teszi, hogy hangos környezetben kommunikál úgy, mintha szemtől-szembe beszélnél a másikkal. Bluetooth 5.0 kapcsolat HFP / A2DP / AVRCP protokollal, tökéletes kapcsolat a telefon és a füles között, kristálytiszta hívás és zene átvitel. Fülenként 55 mAh akkumulátor kapacitással 6,5 óra zene hallgatásra, vagy telefonálásra van idő, de a dobozába épített 410 mAh akkumulátor ezt meg tudja növelni akár 24 órára is!

Eltérően a Xiaomi kiegészítőitől, a 1more nem csak agybadugós szilikon harangokat kínál három méretben, hanem olyat is, ami a fülkagylóba illeszkedő karikával van kiegészítve. Így biztos, hogy a fülünkbe marad bármilyen sport tevékenység alkalmával.

Mint azt Krisztián nem rég megírta, a Roidmi egy huszárvágással, átnevezte az autós kiegészítőinek nevét “MOJIETU”-ra. 😯 Ó igen, még azt sem tudom, hogy fogom ezt kiejteni egy következő videóban… Na de nézzük, mije is változott a nevén kívül a Roidmi 3S-nek.

Semmi. Új logó, új név, ész ennyi. Na jó, azért pár szóban írok róla, hisz én is ezt használom az autómban, egy Roidmi 3S hajtja meg a MiJia visszapillantó tükrömet. Mire is való az eszköz? 2 USB portja maximum 3.4A áramerősség leadására képes, szóval Mi 9/SE telefonunkat és persze a régebbieket is villámgyorsan tölti, ami navigáció és zenehallgatás közben nagyon jól jön. Bluetooth 4.2-őn keresztül tudunk szinte minden telefonról kapcsolódni hozzá, legyen az Android vagy iOS. Az FM transmitter már egy érdekesebb funkciója, ami azt a célt szolgálja, hogy bármilyen, akár kazettás analóg autórádiónkkal össze tudjon kapcsolódni, egy előre beállított frekvencián. Ezzel át tudja adni a zene, telefonhívás és mindennek a hangját, amit a telefonunk Bluetooth-on keresztül kiad. Plusz! Egy utolsó, nem is olyan elhanyagolható funkciója, az akkumulátorunk állapotának figyelése. Ez nagyon jól jön, ha már gyengélkedik és pl. indításkor nagyot esik a feszültsége az elhasználódástól. Na de ezt csak a Play áruházból, vagy App Store-ból beszerzett MOJIETU alkalmazással tudjuk ellenőrizni. Jó ha fent van az app, nem kell állandóan használni, csak néha ránézni, ha úgy gondoljuk, valami nincs rendben az aksival.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ