A napokban napvilágot látott infók mind mind a Redmi Note 8 Pro telefonról szóltak, középre igazított kamera, Helio G90T SoC, stb. De ma Lu Weibing és a Redmi különös bejelentést tett.
A Redmi Note 8 merőben máshogy fog kinézni, mint a Pro változat. Míg a Pro-ban középre van igazítva a kamera négyes, addig a sima verzióban a megszokott helyén, oldalt helyezkedik el, egy sorban. A Pro-ban csak 3 kamera van egymás alatt, a mélységérzékelést szolgáló kis érzékelő a hármas csoport mellett helyezkedik el. Míg a Pro 64Mp felbontású fő kameráéval, addig a sima, a Note 7-ből ismert 48MP felbontású kamerával fog rendelkezni.

A másik óriási különbség, a telefon lelkében találjuk, a nagy csinnadrattával bejelentett új MediaTek helio G90 sorozat helyett Qualcomm Snapdragon 665 processzort kapunk. Ennek még nem tudjuk mi a háttere, a nyomás a rajongóktól, az MTK közutálata, vagy eleve így volt tervezve, mivel csak a Pro volt megjelölve MTK SoC-cal.

Az SD665 mindenre IS jó! Persze az MTK G90T-ről még semmit nem tudunk, de valszeg játék minőségben jobban fog teljesíteni, ha minden igaz, amit elmondtak róla. Túl sok telefon még nem készült ezzel a procival, Xiaomi-nál eddig az Mi A3 és CC9e, most a Redmi Note 8, de a Redmi 8 is ezzel fog megjelenni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ