- Hirdetés -
()

Folyamatosan jönnek a hírmorzsák az új Redmi note 8 Pro telefonról. Lu Weibing szolgáltatja a legtöbb infót, de Lin Bin viszont a tapasztalatait.
A Redmi Note 8 Pro MediaTek helio G90T processzorral és 64 MP-es kamerával, 4.500 mAh akkumulátorral hosszan jó társunk lehet a mindennapokban. A SoC kiváló játékokhoz, a kamera a kiváló képekhez, az aksi 2-3 nap használathoz.

A G90T-ről már írtunk kicsit bővebben, Lu Weibing tolmácsolásában, de Lin Bin folyamatosan teszteli az új telefonokat, most is így tett a Redmi Note 8 Pro esetén is. A helio G90T nem a csúcs SD procikat akarja legyőzni teljesítményben, hanem a középmezőnyt, SD710/730, Kirin 810/980. AnTuTu számai alapján sem sorolható a jelenleg csúcstartó lapkák közé, de a középkategóriát simán lenyomja.

A Redmi Note 8 Pro 4.500 mAh akkumulátorral és a SoC jó energia felhasználásával elég jó eredményt ért el, bár többet nem tudunk a telefon használatáról, mint amennyi a képen van. 2 nap 1 óra és 30 perc használat után az aksiban még maradt 40%. Folyamatos 4G+ mobilnet, WiFi mellett a képernyő ébresztése is elég meghatározó, bár ebből a SOT idő nem teljesen következtethető, de rossz nem lehet.

A Redmi Note 8 Pro 64 MP-es kamerájában semmi meglepő nincs, ekkora felbontásnál simán belefér akár 27x digitális nagyítás is. Bár ennek gyakorlati hasznát nem látni a mindennapos felhasználásban, de azért néha jól jön ilyen felbontás, ha nem tudunk elég közel menni a tárgyhoz. Majd a tesztekből kiderül minden tulajdonsága.

Naplemente mindig is kedvelt téma volt a fényképezésben, a Redmi Note 8 Pro éjszakai módban is kiválóan teljesít, de azért ne szaladjunk előre a minőség értékelésében, majd a saját nyers képek eldöntik, hogy valóban olyan jó, mint amit Lu Weibing lőtt Kínában.

Pro mód is lesz a kamera appban, mint a fenti kép is jól bizonyítja, nagy záridővel kissé művészi kép is készíthető. Azért valljuk be elég szépre sikerült.

Emlékeztek még a Redmi Note 7 sorozat vicces reklámsorozatára? Mikor minden féle dolfot törtek vele, diót, dinnyét, megtaposták, vágódeszkának használták. A Redmi Note 8 Pro sem kivétel, elő és hátlapja Corning Gorilla Glass 5-ös védelemmel van ellátva. Eddig kevés törött telefonnal találkoztunk, reméljük az új Note sorozat is ilyen jól fogja bírni.

Plusz ráadás így a cikk végére, a World of Warcraft 15 évfordulójára a Redmo Note 8 Pro egyedi kiadással emlékezik meg korlátozott kiadásban. Ezt valószínűleg nem láthatjuk még Európában sem. Sok gamer bánatára.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -