KezdőlapHírekLebukott a Xiaomi Mi 11!

Lebukott a Xiaomi Mi 11!

A Xiaomi Mi 11 telefonról már rengeteg pletyka került elő, valami igaz, valami nem, vagy csak spekuláció. De most úgy fest, szinte minden, a kinézetére vonatkozó szivárgás igaz.
Valaki a cégtől véletlen, vagy pont nem véletlen, a kezében tartotta egy tájékoztatón és egy szemfüles ember lencsevégre kapta a Xiaomi legújabb telefonját.

A Xiaomi Mi 11 kék, színátmenetes verziója verziója látható az úriember kezében, ami az eddigi képek alapján pont úgy néz ki, mint amit eddig is láthettunk.

A korábban kiszivárgott kép alapján, egy az egyben ugyan arról a telefonról van szó, szóval a Xiaomi Mi 11 már egy létező telefon, de a bemutatásának dátumára még nem derült fényt.
Ahogy a fény megtörik rajta, úgy változik a telefon hátuljának színe. Kékből fehérbe átmenet nagyon szép lehet élőben, amit csak remélünk, hogy hamarosan meg is tehetünk. Bár egyes média felületek szerint, még idén bemutatásra kerül, de az igazság az, hogy csak 2021-ben láthatjuk, az átszabott MIUI 12.5 rendszerrel együtt.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek