KezdőlapHírekMegőrülnek a kínaiak a Redmi Note 9 telefonokért

Megőrülnek a kínaiak a Redmi Note 9 telefonokért

Kínában csak 2 hete jelent meg Redmi Note 9 sorozat, bár nálunk már elég régóta az európai piacon van, de ekkora érdeklődést már rég váltott ki Redmi telefon.

A Redmi Note 9 5G és Redmi Note 9 Pro 5G nagyon népszerű telefonok lettek Kínában, nem csak az 5G képesség miatt, hanem a tulajdonságai és áraik miatt is. A Redmi még mindig a legjobb ár/érték arányú telefon a Xiaomi kínálatában, míg a Xiaomi sorozat inkább a közép és felsőkategóriát célozza meg, jobb áron, mint a konkurencia.

1.000.000 az az egymillió darab Redmi telefon kelt el 13 nap alatt, ami óriási eredmény, hisz ennyi idő alatt ilyen mértékű bevétel is nagyon kecsegtető.
Lu Weibing és az egész Redmi csapat, ennek a remek értékesítési csoda kapcsán meg is ünnepelték, ahogy kell. Hatalmas torta, rengeteg édesség, üdítő és persze egy kis itóka is előkerült.

Talán jobb lett volna nálunk is ezt a hármast kiadni, de azért a mi verziónk sem olyan rosszak. Bár még az is lehet, hogy az eredmények fényében, jövőre eljut hozzánk is az 5G Redmi telefonok, akár Redmi Note 10 néven. A Redmi Note 9 4G valószínűleg Indiában hamarosan forgalomba kerül, mint Redmi 9 Power és talán tovább halad felénk is idővel…

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek