KezdőlapHírekKiszivárgott az összecsukható Xiaomi telefon szabadalma

Kiszivárgott az összecsukható Xiaomi telefon szabadalma

Fél éve is van már, mikor Lin Bin felrobbantotta a netet az összecsukható Xiaomi telefon prototípusával. Azóta próbálkoznak a konkurens gyártók meghódítani a piacot termékeikkel, de hibát hibára halmozva elmaradt a nagy durranás, technológiai és anyagi problémák miatt.
A LetsgoDigital újfent rákapott a szabadalmi képekre és kicsit felturbózva elküldte nekünk. A Xiaomi a minap adta be szabadalmát, az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Irodájához az összecsukható okostelefon tervével. Ugye emlékeztek még az első prototípusara?

Lin Bin ismét bemutatja a hajlítható kijelzős Xiaomi telefont, kicsit hosszabban. ?

Közzétette: Szabó Kornél – 2019. április 10., szerda

Nos, azóta kissé megváltozott, a hátuljára került egy hármas kamera rendszer, valószínűleg az Mi 9 sorozaté. A két telefon között felfedezhető némi változás, bár az elképzelés, hogy mind két oldalról hátracsukható a képernyő, nem változott, de mechanikai és kialakítási változások történtek. A LetsgoDigital lerenderelte a szabadalom alapján és 3D képeken közölte velünk látványos terveket.

A hajlítható telefonok megjelenése és nagyüzemi forgalmazása még nagyon várat magára, mivel a flexibilis képernyő semmilyen védelemmel nincs ellátva és a legapróbb fizikai behatás meglátszik rajta. Képernyővédő fólia talán segítene rajta némileg, csak annak is hajlíthatónak kellene lennie, hogy idomuljon a képernyőhöz és bírja a hajtogatást. Bár eleve a technológia jelenleg még túl drága, ezért is mondta Lin Bin, hogy a hajlítható Xiaomi telefon kiadása még idén sem várható, megvárják, hogy a gyerekbetegségeket leküzdjék.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek