KezdőlapHírekKinyitottak a boltok, irány a BauHaus Xiaomi okosotthon részlege!

Kinyitottak a boltok, irány a BauHaus Xiaomi okosotthon részlege!

A Bauhaus szakáruházak annyira nem ismertek országszerte, mert a legtöbb üzletük Budapest körül helyezkednek el (Dunakeszi, Maglód és Szigetszentmiklós) és egy árválkodik Tatbányán. Idén viszont nagy a Xiaomi rajongók körében lett igen csak népszerű, mert nem rég három fővárosi üzletükben is megnyílt a Xiaomi okosotthon bemutatóterük!

Virtuális lakásukban kedvünkre nézhetünk szét (katt a képre) és ismerhetjük meg a Xiaomi okosotthon termékeit. Most, hogy a korlátozásokat feloldották, már el is mehetünk személyesen kipróbálni, megfogdosni ezeket a cuccokat és természetesen megvásárolni helyben, vagy on-line!
Az áruházban összesen 47 féle okos eszköz található meg, aminek jó részét már nálunk is járt és teszteltünk, a bemutatókat és teszteket megtaláljátok a YouTube csatornánkon.

Reméljük hamarosan eljutunk az egyik áruházba és szétnézhetünk, bemutathatjuk nektek a bemutatóteret. A teljes terméklistát itt találjátok, a katalógust, sok-sok érdekes részletekkel pedig itt, nézelődjetek kedvetekre, menjetek el személyesen, próbáljátok ki a termékeket!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek