A Bauhaus szakáruházak annyira nem ismertek országszerte, mert a legtöbb üzletük Budapest körül helyezkednek el (Dunakeszi, Maglód és Szigetszentmiklós) és egy árválkodik Tatbányán. Idén viszont nagy a Xiaomi rajongók körében lett igen csak népszerű, mert nem rég három fővárosi üzletükben is megnyílt a Xiaomi okosotthon bemutatóterük!

Virtuális lakásukban kedvünkre nézhetünk szét (katt a képre) és ismerhetjük meg a Xiaomi okosotthon termékeit. Most, hogy a korlátozásokat feloldották, már el is mehetünk személyesen kipróbálni, megfogdosni ezeket a cuccokat és természetesen megvásárolni helyben, vagy on-line!
Az áruházban összesen 47 féle okos eszköz található meg, aminek jó részét már nálunk is járt és teszteltünk, a bemutatókat és teszteket megtaláljátok a YouTube csatornánkon.

Reméljük hamarosan eljutunk az egyik áruházba és szétnézhetünk, bemutathatjuk nektek a bemutatóteret. A teljes terméklistát itt találjátok, a katalógust, sok-sok érdekes részletekkel pedig itt, nézelődjetek kedvetekre, menjetek el személyesen, próbáljátok ki a termékeket!