KezdőlapHírekXiaomi okosotthon-bemutató terek nyílnak a BAUHAUS hazai szakáruházaiban

Xiaomi okosotthon-bemutató terek nyílnak a BAUHAUS hazai szakáruházaiban

A Xiaomi magyarországi képviselete sajtóközleményben tájékoztatott minket a címben is szereplő remek hírről, miszerint február 20-tól kezdve a BAUHAUS Budapest környéki áruházaiban, Xiaomi okosotthon bemutató teret nyitnak, ahol megnézhetitek, kipróbálhatjátok és meg is vásárolhatjátok az okos kütyüket. A közleményt egy az egyben leközöljük:

A Xiaomi okosotthon-megoldásait prezentáló bemutatóterek nyílnak a BAUHAUS Dunakeszin, Maglódon és Szigetszentmiklóson lévő szakáruházaiban, ahol nemcsak egyes eszközöket, hanem a teljes okoseszköz-hálózatot is meg lehet tekinteni működés közben. A Xiaomi ezzel a projekttel egy új oldaláról szeretné megmutatni magát a hazai vásárlóknak, ugyanis, amellett, hogy a világ harmadik legnagyobb okostelefon brandje, a világ legnagyobb kereskedelmi AIoT (AI+IoT) platformja is egyben. A BAUHAUS szakáruházakban működő Xiaomi Zone-okban a február 20-i nyitásra különleges akciókkal készülnek.
Az „okosotthon” ma már messze több annál, hogy van egy okostévé a lakásban: a kényelmi funkciókat mesterséges intelligenciával fokozó, egymással kommunikáló és távolról irányítható eszközök egész hálózata emelhet egy lakást az okosotthonok színvonalára – ami ma már egyáltalán nem elérhetetlen a hazai vásárlóknak sem. A világ egyik legnagyobb techvállalata, a Xiaomi, és a ház, a kert és a kivitelezés szakértője, a BAUHAUS, arra vállalkozott, hogy a magyar vásárlók számára kézzelfogható közelségbe hozzák az okosotthon koncepcióját. Ennek érdekében idén februárban három, úgynevezett Xiaomi Zone nyílik a BAUHAUS maglódi, szigetszentmiklósi és dunakeszi szakáruházaiban. Ezeket úgy rendezték be, mint egy modern otthont, és működés közben mutatják be a háztartásunkat kiszolgáló eszközöket.

Első körben 43 termék szerepel majd a szakáruházak kínálatában: például biztonsági kamera, elektromos roller, okosmérleg, asztali LED lámpa vagy légtisztító. Ezek közös jellemzője, hogy számos intelligens funkcióval rendelkeznek és általában egymással is képesek kommunikálni. A Xiaomié ugyanis a világ legnagyobb, mesterséges intelligenciát is alkalmazó, kereskedelmi AIoT (AI+IoT) platformja, amelyhez – az okostelefonokon és laptopokon kívül – 289,5 millió okoseszköz kapcsolódik világszerte.

A Xiaomi ökoszisztémát bemutató első három hazai bemutatótér ünnepélyes megnyitója a Dunakeszin található szakáruházban lesz 2021. február 20-án, 10:00 órakor. A szalagot a Xiaomi magyarországi country managere, Wagner Tibor és Karcagi Róbert, a BAUHAUS ügyvezetője fogja átvágni. Ezzel egyidőben a maglódi és a szigetszentmiklósi egységek is megkezdik a hivatalos működésüket.

Wagner Tibor a Xiaomi Magyarország Country Managere, a közelgő megnyitó kapcsán elmondta: “A Xiaomiról ma még sokaknak a kiváló okostelefonok ugranak be Magyarországon. Ideje azonban, hogy az emberek egy másik oldaláról is megismerjék ezt a rendkívül innovatív vállalatot, és hogy a maga valóságában tapasztalhassák meg, mit jelent az okosotthon. A Xiaomi jövőbe mutató termékeivel berendezhető egy komfortos és akár távolról vagy hangutasításokkal is irányítható otthon, amelyben a digitális eszközök a lakók kényelmét és biztonságát szolgálva, a szobabelsőbe elegánsan belesimulva és energiatakarékosan működnek. Ezeket a termékeket mostantól olyan boltokban fogjuk árusítani, ahol működés közben is láthatóak és kipróbálhatók lesznek. Kíváncsiak vagyunk a vevőink véleményére, hiszen a vásárlói visszajelzések aktívan alakítják a Xiaomi termékfejlesztését.”

Karcagi Róbert, a BAUHAUS SZAKÁRUHÁZAK Kereskedelmi Bt. ügyvezetője elmondta: “A több mint 60 éves BAUHAUS választékának kialakításánál mindig a minőséget, a kiváló ár-érték arányt és az innovációt tartotta a legfontosabbnak. A Xiaomi-együttműködés megvalósulásával mind a három feltétel maximálisan teljesül. Bízunk benne, hogy az okosotthon szortimentünk bővítésével az innováció iránt fogékony vásárlóink igényeinek még jobban meg tudunk felelni. A BAUHAUS szakáruházakban felállított Mi Zone-ban személyesen kézbe vehetik és kipróbálhatják a működő termékeket vásárlóink. Elmondható, hogy már a bevezető tesztidőszakban is nagy érdeklődés mutatkozott a Mi Zone iránt. Remélem, hogy ez a kezdődő kapcsolat egy hosszú távú, sikeres együttműködésben fog kiteljesedni.“
Mindhárom szakáruház különleges akciókkal várja az első vásárlókat:

Mi Body Composition Scale 2 – 7.990 Ft | Akciós ár: 5.990 Ft
Mi Smart Band 5 Global – 12.990 Ft | Akciós ár: 9.990 Ft
Mi Home Security Camera 1080p (Magnetic Mount) – 7.990 Ft | Akciós ár: 6.990 Ft
Mi Electric Scooter Essential – 119 990 Ft | Akciós ár: 94.990 Ft
Mi Air Purifier 3C – 44 990 Ft | Akciós ár: 33.990 Ft

A megnyitóra időzített kedvezmények nemcsak a helyszíneken, hanem a BAUHAUS online
webáruházában is elérhetők lesznek a nyitás hétvégéjén, limitált darabszám mellett.
Ezenfelül 2021. február 20-án 10 órától szakáruházanként az első 50 vásárló (3 x 50 fő), aki 10.000 Ft felett vásárol Xiaomi terméket, egy Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2
vezeték nélküli fülhallgatót kap ajándékba.

(A promóciós ajándék kizárólag a helyszíni vásárlás esetén érhető el.)
Az aktuális esemény kapcsán a vállalat arra figyelmezteti a vásárlókat és érdeklődőket, hogy a járványhelyzetre való tekintettel tartsanak egymástól megfelelő távolságot. Ez azonban nem lesz akadálya annak, hogy a szakáruházak munkatársai válaszoljanak a feltett kérdésekre, és hogy kiszolgálják a vevőket.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img