Még egy friss bemutatkozónk lesz májusban, a Mi Band 2. Lássuk eddig mi derült ki róla!

A hónap elején jött a hír, miszerint a Xiaomi a következő generációs, kijelzővel felszerelt Mi Band 2 is bemutatja május 10-én. Most, a vezérigazgató, Lei Jun tett közzé egy fotót a Weibo-n, amelyen az új Mi Band látható. Az első Mi Band képes volt a lépésszámlálásra és az alvás fázisok nyomon követésére, míg a Mi Band 1S pulzusmérővel is fel lett szerelve. Azonban a kijelzővel jobb és könnyebb nyomon követni az aktuális aktivitásunkat és meg lehet rajta nézni az órát és épp ez az, amit egy új generációs hordozható kiegészítőtől elvárnánk.

Kép

A fényképen láthatjuk, hogy az új Mi Band kapott egy egyszerű kijelzőt és úgy tűnik picit szélesebb is lett az elődhöz képest. A növekedést a kijelző és nagyobb akkumulátor indokolhatja, amivel tartható a 30 napos készenléti idő, amit a korábbi verziónál már megszokhattunk.

Az egység ismét egy kis hüvelyben kap helyet, amely pont beleillik a pántba, hasonlóan mint az a Mi Band és Mi Band 1S esetében is történt. A kijelző mellett van egy fizikai gomb is, amely megnyomásával megjeleníthetjük az időt vagy az egyéb követni kívánt tevékenységeket.

Kíváncsiak vagytok a Mi Band 2-re?

forrás: http://en.miui.com/thread-271694-1-1.html