- Hirdetés -

Ha valaki az Anututu értékek megrögzött bűvöletében él, íme egy kis csemege.

A nemrég közzétett legjobb AnTuTu eredményeket tartalmazó top 10-es lista szerint a Xiaomi Mi 5 birtokolja a vezető pozíciót, majd őt a Samsung Galaxy S7 Edge követi. Ami kategóriájában kiemeli a mezőnyből az az MI 5 komoly teljesítménye.

Kép
forrás – AnTuTu

2016 Q1-es teljesítményi rangsort a Xiaomi Mi 5 vezeti az AnTuTu teszten elért 136875-ös pontszámával. Ezt szorosan követi a Galaxy S7 / Edge 134599-as értéke. Az iPhone 6S (Plus) csak a harmadik helyet szerezte meg.
Xiaomi Mi 5 így bebizonyította az Android zászlóshajók erejét és megelőzte az iPhone 6S-t (Plus).

A Xiaomi Mi 5 teljesítménye nagyban köszönhető a Qualcomm Snapdragon 820 processzornak, ami jelenleg elérhető legújabb és leggyorsabb processzor.
Ugye te is szeretnél remekbe szabott UI-t (User Interface)meggyőző tulajdonságokkal?

Ezért a Xiaomi Mi 5 egy teljesen optimalizált Android 6 Marshmallow alapú MIUI 7-tel érkezik, számos nagyszerű kiegészítővel felvértezve.
Mivel ez egy zászlóshajó, így kiváló minőségű kamerát kapott, rengeteg új funkcióval mind hardveres, mind szoftveres tekintetben.

Mi 5 kamerájának működését 4-tengelyes képstabilizátor segíti, hogy biztosan jó képeket és videókat lehessen vele készíteni, ami különösen a jól jön az éjszakai fotózásnál.
És ez csak pár funkció azok közül, amelyek miatt az Mi 5 kiemelkedik az okostelefonok közül.

Nos hát! Még több kiváló minőségű és tulajdonságú készülékeket várunk a Xiaomi-tól, amellyel tudják tartani ezt a szintet.

forrás: http://en.miui.com/thread-260285-1-1.html

- Hirdetés -