- Hirdetés -
()

Megint és újfent bedőlnek a tech blogok a kínából érkező kamukampánynak. A minap megjelent Weibo bejegyzésre kapta fel mindenki fejét, állítólag a készülő MIUI9 képernyőképét tettek közzé. Sajnos nagyon sokan kétségek nélkül elhiszik ezeket az információkat és azonnal osztják tovább, sőt még a nevesebb tech blogok, oldalak is előszeretettel veszik át és tényként közlik.

A MIUI termékmenedzsere (az első kép) Weibo-n tett közzé egy bejegyzést, miszerint várja a követők véleményét a MIUI9 fejlesztésével kapcsolatban és beszúrt néhány, általa is említett MIUI8 téma képét! Na ennyi pont elég volt a figyelmetlen olvasóknak, MIUI9 szó és egy különleges felület, na ez biztos az, jól osszuk meg! A második képen a téma áruházból a képernyőképek, amit feltöltöttek a bejegyzésbe, bárki szabadon letöltheti és az ég egy adta világon semmi köze a MIUI9-hez! :D Ha szeretnéd kipróbálni ezt a kinézetet, akkor töltsd le innen: http://en.miui.com/thread-663924-1-1.html

Az egyetlen hivatalos infó jelenleg a MIUI9-ről, amit az osztályvezető is megerősített, hogy a MIUI9 hamarosan megérkezik, még 2017. augusztus 16-a előtt! Ennyi. A többi spekuláció, csúsztatás, valótlan információ.

Na még itt ez a kép, amiről mi is írtunk és ugyan csak felkavarta az állóvizet. Ahogy írtuk ez is csak kamu volt, nem is értettük, hogy miért kell kirakni egy listát, ami már megvalósult és köré írni csak a karakterszámokért egy halom értelmetlen dolgot.

Pár dolgot tehetsz, ha legközelebb ilyen híreket olvasol a világhálón, az első és legmegbízhatóbb, ha a MIUI angol fórumán utána nézel, ha nincs még később sem, akkor tuti kamu. Megnézed a MIUI magyar fórumát, vagy Facebook oldalát és ha ott sincs, vagy kimondottan pletykának írják, akkor már kezdhetsz gyanakodni. De ha itt a mi oldalunkon és/vagy a Facebook oldalunkon olvasod, hogy ez biza pletyka, akkor teljesen biztos lehetsz benne!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -