KezdőlapHírekKamu képek terjengenek a megjelenő MIUI9-ről! Pletykák és hivatalos infó!

Kamu képek terjengenek a megjelenő MIUI9-ről! Pletykák és hivatalos infó!

Megint és újfent bedőlnek a tech blogok a kínából érkező kamukampánynak. A minap megjelent Weibo bejegyzésre kapta fel mindenki fejét, állítólag a készülő MIUI9 képernyőképét tettek közzé. Sajnos nagyon sokan kétségek nélkül elhiszik ezeket az információkat és azonnal osztják tovább, sőt még a nevesebb tech blogok, oldalak is előszeretettel veszik át és tényként közlik.

A MIUI termékmenedzsere (az első kép) Weibo-n tett közzé egy bejegyzést, miszerint várja a követők véleményét a MIUI9 fejlesztésével kapcsolatban és beszúrt néhány, általa is említett MIUI8 téma képét! Na ennyi pont elég volt a figyelmetlen olvasóknak, MIUI9 szó és egy különleges felület, na ez biztos az, jól osszuk meg! A második képen a téma áruházból a képernyőképek, amit feltöltöttek a bejegyzésbe, bárki szabadon letöltheti és az ég egy adta világon semmi köze a MIUI9-hez! 😀 Ha szeretnéd kipróbálni ezt a kinézetet, akkor töltsd le innen: http://en.miui.com/thread-663924-1-1.html

Az egyetlen hivatalos infó jelenleg a MIUI9-ről, amit az osztályvezető is megerősített, hogy a MIUI9 hamarosan megérkezik, még 2017. augusztus 16-a előtt! Ennyi. A többi spekuláció, csúsztatás, valótlan információ.

Na még itt ez a kép, amiről mi is írtunk és ugyan csak felkavarta az állóvizet. Ahogy írtuk ez is csak kamu volt, nem is értettük, hogy miért kell kirakni egy listát, ami már megvalósult és köré írni csak a karakterszámokért egy halom értelmetlen dolgot.

Pár dolgot tehetsz, ha legközelebb ilyen híreket olvasol a világhálón, az első és legmegbízhatóbb, ha a MIUI angol fórumán utána nézel, ha nincs még később sem, akkor tuti kamu. Megnézed a MIUI magyar fórumát, vagy Facebook oldalát és ha ott sincs, vagy kimondottan pletykának írják, akkor már kezdhetsz gyanakodni. De ha itt a mi oldalunkon és/vagy a Facebook oldalunkon olvasod, hogy ez biza pletyka, akkor teljesen biztos lehetsz benne!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img