KezdőlapHírekÚjabb hírek a Nokia - Xiaomi házasságáról

Újabb hírek a Nokia – Xiaomi házasságáról

Mint azt tegnap megírtuk, a Xiaomi és a Nokia egy új üzleti együttműködésről írt alá egyezményt, mi szerint kölcsönösen használhatják egymás mobiltechnológiájáról szóló szabadalmait.

A megállapodás magában foglalja az FP4 hálózati processzor alapú IP útválasztást, az adatközpont összekapcsolása és az adatközpontok közötti megoldásokat. A vállalatok abban is megegyeztek, hogy további területeken, például az “Internet of Things” világában, a bővített és a virtuális valóságon, a mesterséges intelligencián keresztül, további együttműködési lehetőségekben lesznek partnerek.

“A Xiaomi a világ egyik vezető okostelefon gyártója, és örülünk, hogy megállapodást kötöttünk velük” – mondta Rajeev Suri, a Nokia elnök-vezérigazgatója. “Amellett, hogy üdvözöljük ezt a kiemelkedő globális technológiai vállalatot a szabadalmi engedélyesek családjában, várakozással tekintünk a stratégiai projektek széles skálájára.”

“Olyan vállalatként, amely több izgalmas technológiai újítást kínál a világnak, izgatottak vagyunk abban, hogy a jövőben jobban együttműködjünk a Nokia vállalattal” – nyilatkozta Lei Jun, a Xiaomi elnök-vezérigazgatója. “A Xiaomi elkötelezett amellett, hogy fenntartható, hosszú távú partnerségeket építsen ki a globális technológiai vezetőkkel. A Nokia-val való együttműködésünk lehetővé teszi számunkra, hogy megragadjuk a vezető szerepét a nagy teljesítményű hálózatok kiépítésében, a szoftverek és szolgáltatások terén fennálló előnyével, mivel egyre több figyelemreméltó termékeket és szolgáltatásokat kívánunk létrehozni, amelyek világszerte legjobb a Mi rajongók számára, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsák.”

Olyan piacon, ahol a vállalatok szabadalmi pereket vágnak egymáshoz, jobbnak látták, hogy a harc helyett, inkább együtt dolgozzanak, mint egymás ellen.

 

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img