web analytics
KezdőlapHírekJÖN az Android 12 Xiaomi Mi 11 / 11i / Ultra telefonokra

JÖN az Android 12 Xiaomi Mi 11 / 11i / Ultra telefonokra

Újabb mérföldkőhöz ért a Xiaomi, vagyis annak rendszere, a MIUI. A MIUI 12.5 bevezetésével megérkezett sok telefonra az Android 11, de a következő Google rendszer már a küszöbön van. Elkezdődött a Xiaomi 11 / 11i és az Ultra frissítése Android 12 alapra.

Xiaomi Mi 11 Ultra
A telefonon specifikációját megtaláljátok az oldalunkon vagy a hivatalos Xiaomi magyar oldalán. Az Android 12 újdonságai, legalább is nem minden egyes aspektusa fog visszaköszönni a MIUI-ban. A Xiaomi nem csak egy felületet készít, hanem számos rendszerszintű változtatást is eszközöl az Android alapban. Így jóformán megelőzi általában a Google újításait és csak a háttérfunkciókban frissül.

Az Android 12 alapú MIUI 12.5 frissítés már kint van, de csak Mi Pilot tagok kaphatják meg, akik a legmegbízhatóbb tesztelők, így biztos, hogy jó rendszer jön ki publikusan. A Frissítés nem sok újdonságot tartalmaz, mármint a leírása. Ha az Android 12 újdonságai érdekelnek, azokat itt megtalálod, a MIUI frissítésben csak ennyi van:

  • [Rendszer]
    Android biztonsági javítását 2021 szeptemberére frissítettük.
    Stabil MIUI Android 12 alapon
  • [Figyelem]
    Ez a frissítés a Mi Pilot tesztelőinek korlátozott kiadása. Ne felejtsen el biztonsági másolatot készíteni minden fontos elemről a frissítés előtt. A frissítési folyamat a szokásosnál tovább tarthat. A frissítés után túlmelegedésre és egyéb teljesítményproblémákra számíthat – eltarthat egy ideig, amíg a készülék alkalmazkodik az új verzióhoz. Ne feledje, hogy egyes harmadik féltől származó alkalmazások még nem kompatibilisek az Android 12 rendszerrel és előfordulhat, hogy nem tudja őket normálisan használni.

A frissítés első körben csak a Xiaomi Mi 11 / 11i / Ultra telefonokra érkezik, de nem csak az idei csúcsmodellek fogják megkapni, van egy folyamatosan bővülő listánk!

Szóval normál halandó még nem juthat hozzá, arra még egy kicsit várni kell, de biztos megéri, hisz az Android alap a motorháztető alatt sok biztonsági és teljesítménybeli újítást hozott.

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Legújabb cikkek