KezdőlapHírekJön az Android 10 a Redmi 7-re

Jön az Android 10 a Redmi 7-re

A kínai Redmi 7-re már a nyáron megérkezett, a global változatot használóknak azonban csak a napokban jön meg az Android 10.

Igen… Android 10. 2020 végén.

Mindennek örülni kell, persze, de ez azért akkor sem túl bíztató a Xiaomitól. A Redmi 7 2019 elején jelent meg Android 9-cel, ami azt jelenti, hogy egyetlen főverziófrissítést követően megszűnik a támogatás?! Ez most komoly?

Úgy látszik sajnos igen, se MIUI 12, sem pedig Android 11 nem lesz rá.

Nem hiszem, hogy a biztonsági javításokat rendszeresen kiadnák, magam is tapasztalom, hogy egy felsőközépkategóriás eszköznél sem sikerül ezt tartani, pár hónapig sem.

Mit lehet tenni?

Custom rom. Ez az egyetlen opció, ha nem akarunk elesni a frissítésektől, új funkcióktól, és biztonsági javításoktól. Erről bővebben errefele olvashattok. Meg erre is. És erre.

Van pozitív példa is

Ott a Mi Box 3, mely már negyedik évét tapossa, mégis jött rá Android 9, nem is olyan régen. Nem 10, nem 11, de a 6.0-hoz képest hatalmas előrelépés, és a 8-ashoz képest is elég nagy ugrás bizonyos téren. Persze hihetetlen munkába nem került nekik, hiszen a Mi Box S, és a TV Stick is lényegében ugyanazon a hardveren osztozik, minimális különbségekkel.

A nyitókép forrása: techadvisor.co.uk

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek