Már lassan a Xiaomi felnő a riválisokhoz, nem csak minőségben, hanem árban is és lassan elveszti azt az egyetlen előnyét, hogy megfizethető áron kínál ugyan olyan, vagy jobb termékeket. Erre a feladatra jött talán létre tavaly a szétválás a Redmi-vel, mivel lassan tőlük is olyan izgalmas, minőségi és nem utolsó sorban megfizethető termékeket dobnak piacra.
Ma reggel, a Redmi vezére, Lu Weibing rakta ki ezt a plakátot Weibo oldalára. A plakát szerint a Redmi, holnap egy új terméket jelent be, még pedig egy hordozható okos cuccot. A karpánt erősen enged következtetni arra, miszerint ez a Redmi első okos karkötője lesz, talán Redmi Band néven. De ez még annyira nem biztos. A fenti a hivatalos poszter…

Ez pedig egy kiszivárgott plakát, ami állítólag a Redmi új karkötője van. Bár a képen csak egy Mi logó van, és semmi nem utal a Redmi márkára, de ugyan azon a napon nem hinném, hogy a Xiaomi és a Redmi is bejelentene egy hordozható kütyüt. A tulajdonságáról még semmit nem tudunk, de biztosak lehetünk abban, hogy egy Mi Band 4 funkcióit örökli, kedvezőbb áron. Bár ennél kedvezőbb hova lesz már? Bár a pletykák azt rebesgetik, hogy 99 Jüan ~ 4.465 Ft áron juthatnak hozzá a kínai rajongók. A termékbejelentés holnap 14.00-kor lesz Kínában, ami nálunk 8:00, szóval hamar megismerkedhetünk vele!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ