KezdőlapHírekJön a Poco M3 Pro 5G jövőhéten, élőben közvetítjük!

Jön a Poco M3 Pro 5G jövőhéten, élőben közvetítjük!

Nagy meglepetésünkre, tegnap a Poco India bejelentett egy újabb telefon bemutatóját, Poco M3 Pro 5G néven. Ki az újabb rebrand áldozat?
Az új Poco telefont, jövőhéten szerdán mutatják be Indiában, amit élőben fogunk nektek közvetíteni a Youtube csatornánkon. Most sem új telefonról van szó sajnos, hanem egy meglévő átalakításáról és átnevezéséről.

A kiszivárgott kép alapján egy ismerős telefon köszönt minket, ez pedig nem más, mint az Európában honos Redmi Note 10 5G. Az még nem teljesen tiszta, hogy a két telefon teljesen megegyezik e, bár kinézetben van némi változás. A pletykák szerint nincs, de majd ez kiderül út közben, vagy legkésőbb jövőhéten a Poco M3 Pro 5G élő adásból.

A Redmi Note 10 5G 6,5″-os FHD+ Dot Display kijelzővel rendelkezik. MediaTek Dimensity 700 Soc, 5.000 mAh akkumulátor, 48 MP fő kamera, 8 MP szelfi kamera és még NFC is van benne. Emellett persze a nevéből is adódóan, az 5G mobilhálózatot is támogatja.

Az áráról semmit nem tudunk, mivel itthon nem került bevezetésre a hivatalos üzletekben, a bejelentéskor pedig csak Euróban kaptuk meg, ami átszámítva 60 és 70.000 között volt. Reméljük a Poco formájában már eljut hozzánk is. Bár az 5G annyira nem releváns nálunk, a hiányos lefedettség miatt (a konteókat most kihagynám). Jövőhéten kidrül!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek