KezdőlapHírekXiaomi Mi 11 GLOBAL telefonra is jön a MIUI 12.5

Xiaomi Mi 11 GLOBAL telefonra is jön a MIUI 12.5

Mint egy falat kenyér, annyira várják már egyesek az új MIUI verziót, van jó pár hazai telefon ami bővelkedik bugokban. Ez köszönhető az EU GDPR szabályozásnak, így a MIUI már csak egy elfeledett önmaga, amit mi ismertünk az elmúlt 10 évek alatt. De a Xiaomi Mi 11 Global telefon tulajok már előre örülhetnek!
A Xiaomi Mi 11 kínai verziója már rég megkapta a béta MIUI 12.5 frissítést. Sőt már a stabil ágon is kijött rá, így keleten mindenki már a friss, gyorsabb és szebb rendszert használhatja. Nem úgy, mint nálunk. De! A remény felcsillant, ugyan is a tesztre jelentkezők már meg is kapták a frissítést és gyúrhatják a telefonukat, kereshetik a hibákat.

Ma jelent meg a kiváltságosoknak a V12.5.1.0.RKBEUXM verzió, Android 11 alapon. Ez a frissítés kizárólag az EEA régióban, vagyis Európában hivatalosan értékesített Mi 11 telefonokra érkezett. Újdonságot nem nagyon árultak el, mivel már mi is megírtuk egy előző cikkben, hogy mit tartalmaznak ezek a frissítések.

Akinek van már Xiaomi Mi 11 Global telefonja és érez magában némi hozzáértést, az ki is próbálhatja a MIUI 12.5 Stabil béta verziót. Nem kell más hozzá, csak nyitott bootloader, TWRP recovery és némi sütnivaló. A rom RECOVERY verzióját INNEN letöltheted.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek