KezdőlapHírekJön a MIUI9!

Jön a MIUI9!

A MIUI jelenleg világszerte több mint 200 millió felhasználóval rendelkezik és ez a szám tovább nő. A MIUI az egyik legnépszerűbb egyedi ROM az Android szerelmeseinek számára, köszönhetően szemet gyönyörködtető felhasználói felületének, rendkívül testreszabott témáknak és tonnányi hasznos funkcióknak. Novemberben jelenteték be, hogy a fejlesztők elkezdték fejleszteni és dolgozni a MIUI 9-en. Azóta sok MIUI rajongói visszajelzést és szolgáltatáskérést kaptak. A várakozás majdnem véget ért és valami fantasztikusat fogunk kapni.

A Weibo-on közzétett hozzászólás szerint a MIUI megerősítette, hogy a MIUI fejlesztők elkezdtek a MIUI 9-en dolgozni. A közelgő MIUI 9-nek egy egyszerűbb felhasználói felülete lesz a jelenlegi MIUI 8-hoz képest. A Mi eszközök teljesítményének, stabilitásának és energiafogyasztásának javítása a MIUI 9 legfontosabb prioritásai, az új funkciók hozzáadása mellett.

A fejlesztők már 2017 elejétől kezdve komoly erőfeszítéseket tesznek a MIUI optimalizálása terén. A fáradtság leküzdése soha nem volt könnyű, de a küzdelem előtt hősökre van szükség. A sikeres eredmény biztosítása érdekében a fejlesztőcsapat zárt fejlesztési szakaszba lép, a felhasználói élmény és a rendszeroptimalizálás javítására koncentrálnak.

A fenti nyilatkozatot egy adminisztrátor tette közzé a MIUI 8 Global / Kínai Beta / Fejlesztői ROM aktuális státuszáról. A jelenlegi zárt fejlesztés után, természetesen a legtöbbkészülék megkapja a MIUI9-et, legyetek türelmesek. A fejlesztők valami nagy dobásra készülnek!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img