Még egy év sem telt el és máris szembejön velünk a következő közép kategóriás Redmi telefon, a Redmi 8. Legalább is erre lehet következtetni a TENAA oldalán megjelenő képekről.
Az elülső nézetből sok minden nem derül ki, egy szelfi kamera helyezkedik el a telefon képernyőjének tetején, középen. Az nem derül ki a képről, hogy ez szigetbe van e ágyazva, vagy a képernyőn kívül helyezkedik el.

A telefon hátlapja merőben különbözik az eddigi olcsó Redmiktől, inkább az új vonalat, a középre igazított kameramodult követi. Még mindig csak két szenzort kap az új Redmi telefon, felbontása nem ismert még. A felső lehet a fő kamera egység, valószínűleg ez is már 48MP lesz, nem 64MP, mivel az a verzió 4 kamerával fog rendelkezni. Az alsó kegészítő vagy a mélységérzékeléshez kell majd, vagy tele lencsével fog rendelkezni, 12MP felbontás társaságában. A LED vaku fura mód a kamerák felett helyezkedik el, az ujjlenyomat olvasó viszont a megszokott helyen.

Oldalról nézve a lencsék nem merednek ki a hátlapból, ebből kifolyólag az akkumulátor kapacitása legalább 4.000 mAh lesz, legalábbis ha a képernyő mérete közel lesz a 6 inch-hez. Ezen kívül a TENAA oldaláról már csak a 10 W-os gyorstöltés derült ki, más nem. A telefon nevét csak találgatjuk, de több mint valószínű a Redmi 8 lesz! Amint többet tudunk, azonnal jövünk a részletekkel!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ