KezdőlapHírekItt az új KIRÁLY! A Black Shark 4 Pro-nak jobb hangja van,...

Itt az új KIRÁLY! A Black Shark 4 Pro-nak jobb hangja van, mint a Xiaomi Mi 10S telefonnak!

Két hete nagy meglepetést okozott a Xiaomi Mi 10S, na nem teljesítménye, vagy kamerája, hanem a hangja miatt. A DxoMark tesztjei alapján, a világ legjobb hangjával rendelkező telefon lett. Máig…
A Xiaomi Mi 10S sokkal nem, csak egy ponttal maradt el a holnap megjelenő Black Shark 4 Pro hangjához képest. Ez csak a hangszórónak köszönhető, a hang felvétel minősége nem éri el a 10S minőségét.

A Black Shark 4 Pro hangszórója mindenben jobb mint a 10S, de a mikrofonja nem tudta felülmúlni, 9 ponttal elmarad. Na de egy gamer telefonnál nem az a lényeg, maximum telefonálásra fogjuk használni, nem pedig minőségi hangfelvételekre. Bár az a tény, hogy nem lett jobb, még nem azt jelenti, hogy nem jó. De bizony jó a mikrofonja is, pont olyan minőséget képvisel, mint a Xiaomi Mi 10 Pro.

A Black shark 4 és Pro bemutatója holnap reggel lesz Kínában, amit élőben streamelünk a Facebook oldalunkon! Csatlakozz, hogy ne maradj le semmiről!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek