Sikerült már neked is legalább egyszer felborítani a felmosó vödröt? Ugye? Ennek most vége! Itt a Xiaomi tartályos mop felmosója, ami forradalmasítja az otthoni felmosást! Nem kell többé a vödörrel bajlódni, tölteni, kilocsolni a vizet, a habot…

A Deerma Spray mop beépített tisztítót és könnyű permetszabályzót használ az optimális kényelem érdekében. A mop rendkívül könnyű, súlya mindössze 0,75 kg, ami pont annyi, három alma. A Deerma spray mop  360 °-os forgó rúddal, 3 cm-es magas fejjel, 1,2 m-es acél rúddal rendelkezik és elég rugalmas ahhoz, hogy hozzáférjen a kanapé, a dohányzóasztal vagy az ágy alá.

A mop szénszálas porzáró ruháját finom szövéssel készítik, így semmilyen apró szennyeződés sem állhat ellen.

A mop 0,35 literes víztartállyal rendelkezik a tisztítóoldat számára, ami 100 m2 padló felmosására alkalmas.

 

Az egész mechanizmus tisztán mechanikus, nincs elektronikus alkatrésze.

A felmosórúd végén lévő kar meghúzásával, a tartályból kb. 2ml folyadék távozik, 95 cm széles sugárban, így nedvesítve előre a padlót a mop előtt.

 

A teleszkópos acél rúdnak hála mindenki kényelmesen beállíthatja a kívánt magasságot, hogy a takarítás könnyű és szórakoztató legyen.

A Xiaomi Deerma Water spray mop még csak Kínában kapható a Youpin webáruházban, 59 Jüan, az az 2.500 Ft áron. Az ismertebb keleti webáruházakba biztos ennél magasabb, talán dupla áron is megjelenhetnek, ami már nem versenyképes hazánkban, mivel ugyan ilyen mop felmosó már 3.990 Ft ártól kapható a hazai boltokban. Szóval megint egy olyan olcsó eszköz, ami csak a Xiaomi érzést adja vissza, ár/érték arányban lesz némi ellenérzésünk…