KezdőlapHírekPletykaÚjabb Xiaomi Mi 8 renderképek - 3 hátsó kamera, és demózott, kijelző...

Újabb Xiaomi Mi 8 renderképek – 3 hátsó kamera, és demózott, kijelző alá épített ujjlenyomat-szkenner

Ahogy azt a korábbi cikk végén meg is írtam, a következő 12 napban sűrűn várhatóak még pletykák, és renderképek a Xiaomi 8. évfordulós kiadásának tekinthető Mi 8 modelljéről. A 6″-es phablet reményeim szerint érezhetően kisebb (rövidebb) lesz majd, mint a Redmi S2, vagy Redmi Note 5. Bár megerősítést hivatalosan még nem kaptunk, tekintsünk két külön modellre a Mi 7 és a Mi 8 személyében. Tippem szerint a Mi 8 lesz a korábban Mi 7 Plus-ként emlegetett 6″-es változat, némi extra funkcióval megspékelve a Mi 7-hez képest.
Mai adag pletykánk két funkcióra összpontosít:

  • 3 hátsó kamera
  • valóban lesz kijelzőbe épített ujjlenyomat szkenner a 3D arcfeloldás mellé

3 hátsó kamera

Bár Lei Jun valóban megerősítette, hogy saját kamerafejlesztési osztályt hoznak létre (eddig nem lehetett meglépni?!), ennyire gyorsan azért a Xiaomi mérnökei sem tudják összehozni, hogy az elvileg már gyártásban lévő Mi 7/Mi 8 páros (vagy csak utóbbi) rögtön egy No.1 kamerát kapjon, mellyel aztán jól megmutatják a sajtónak, hogy az övék a legjobb mezőnyben. Mindenesetre lelkes grafikusok némi Huawei P20 beütéssel csináltak pár renderelt képet Xiaomi márkajelzéssel. A 48MP, és az F/1.5 elég mókás, és hatalmas kamu.

Nem titok, hogy a kerámia hátlap színezést a Xiaomi hónapokkal korábban megoldotta, így a színes verzió elképzelhető (csak ne olyan szivárványszín csilli-villi legyen, mint a HTC és Huawei által is alkalmazott). Hasznos tud lenni a 3 szenzor, csak legyen jó a hozzá fejlesztett algoritmus is.

Kijelző alá épített ujjlenyomat-szkenner

Részemről ezt várom a legjobban. Ha működik 10-ből 10 alkalommal, és ezt megspékelik egy hardveres 3D arcazonosítással is, azzal olyat mutatnak a világsajtónak, mellyel kapásból minden figyelem a Xiaomira szegeződik. A sokaktól hallott “a nyár”, vagy “az év” telefonja jelzőt kukázhatná a konkurencia. De ne legyünk ennyire optimisták, márjuk meg a bemutatót a fölösleges jelzőkkel.
Az alábbi GIF-ben elvileg egy demo videóból látunk képkockákat elég silány minőségben.
Ezen azt kellene látnunk, ahogy működik a kijelzőbe épített ujjlenyomat-szkenner, méghozzá villámgyorsan. Ráadásul ez a képen a Mi 8.
A nagyjából 256 színárnyaltból alig látszik valami, de ennek ellenére meggyőző 😀

És még az előlapról készült képek is egész pofásak, bár csak elképzelés.

Nektek hogy tetszene, ha a képek végül valósnak bizonyulnának?

- Hirdetés -
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img