- Hirdetés -

Lehullt hát a lepel a mai kütyüről, íme a Qicycle!

Kép
Ma, június 23-án került sor egy új termékbemutatóra Pekingben, Kínában (14:00 GMT + 8). A Xiaomi nem csak egy okostelefon cég, hanem egy technológiai cég. Miért ne legyünk jelen egy olyan másik területen, mint például a szállítás? Hát nem egy igazán jó ötlet? A Mi QiCYCLE Elektromos összecsukható kerékpár a legokosabb megoldás számodra két keréken. A mi okos kerékpárunk és a hozzá tartozó alkalmazás megadja neked a valós idejű információk kinyerésének lehetőségét minden időben:

Kép

Főbb tulajdonságok

IDbike nyomaték mérési módszer (TMM) intelligensen méri nyomatékot amelyet alkalmazol és beállítja a pedálozásodnak megfelelő erőt
– A csatlakoztatott okostelefonon futó alkalmazással több információt lehet megjeleníteni: a kerékpár állapota, GPS navigáció, megtett út
– 250W, 36V nagy sebességű motor
– Panasonic 18650 20 x 2900mAh lítium-ion akkumulátor cellák (olyanok, mint amiket a Tesla használ) saját fejlesztésű Battery Management System (BMS) – Akkumulátor gazdálkodási rendszer, amely lehetővé teszi, hogy akár 45 km-t is megtehess egyetlen feltöltéssel
– Shimano Nexus 3 sebességes agyváltó
– Összecsukható és kompakt, kis súly, mindössze 14,5 kg
– Valós idejű statisztika: sebesség, távolság, erő, dinamikus erő, elégetett kalória
– RMB 2,999

Kép

Kép

A Qicycle Elektromos összecsukható kerékpár ára $ 2999 ($ ​​455). Tetszik neked?

Kép
Összehasonlítva a többi versenytárssal, mit gondolsz mennyibe fog kerülni?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Mi történik, ha a kerékpárból kifogyott a töltés? Akkor is élvezheted a kerékpározás örömét, köszönhetően a Shimano Gear váltókaroknak. Könnyedén tekerhetsz, nem számít, hogy milyen a terep. Válts egy könnyebb fokozatba, ha felfelé haladsz egy emelkedőn, vagy széllel szemben tekersz. Használj nehezebb fokozatot sík terepen, vagy ha hátulról fúj a szél.

Kép

Kép

Kép

Qicycle-ben van egy számítógép, amely segítségével le tudod csekkolni az összes fontos paramétert, mint például az elégetett kalória, a megtett távolság, sebesség és így tovább!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A Panasonic 18650 20 x 2900mAh lítium-ion akkumulátor cellák (ilyet használ a Tesla is) és saját fejlesztésű Battery Management System (BMS) lehetővé teszik, hogy akár 45km-t tegyél meg egyetlen feltöltéssel.

Kép

Kép

A Qicycle nem egy közönséges kerékpár. Ez egy elektromos, összecsukható közlekedési eszköz, amelybe beépítettünk egy elektromos motort, amelyet meghajtásra lehet használni. A Qicycle-t egy 250W-os 36V-os elektromos motor hajtja és a Torque Measurement Method / Nyomaték mérési módszert (TMM) használ, hogy besegítsen a kerékpár tekerőnek. Ezt a módszert az IDbike B.V. fejlesztette ki.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A Qicycle-t akár az autóban is tarthatjuk, mert összecsukható és nem foglal el sok helyet.

Kép

Kép

A QiCycle a kerékpár szénszálas szerkezetű, tele érzékelőkkel és súlya mindössze 7kg. A kerékpár Reddot design díjat kapott 2016-ben.

Kép

A kerékpározás lehetővé teszi, hogy meglásd a körülötted lévő világ és a természet csodáit.

Kép

Ahogy egyre több ember kiköltözik a városok szélére, a forgalmi dugók egyre gyakoribbak, rosszabbak. Sok ember autóval jár a városba dolgozni. Szeretnéd ha egy bicikli mindig ott lehetne veled?

Kép

A kerékpár karbantartása nem könnyű feladat, különösen a kockák számára, mint például én: P

Kép

Mindig nagy kérdés, hogy autóval vagy kerékpárral induljak-e el. Hmmm, feldobjak egy érmét, hogy eldöntsem?

Kép

Kép

Kép

MIJIA, indukciós rizsfőző

Kép

MIJIA, vérnyomásmérő

Kép

MIJIA, okos lámpa

Kép

MIJIA, okos vízforraló

Kép

Íme néhány, a MIJIA termékek közül. Ha rájuk klikkelsz, többet is megtudhatsz róluk

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Így néz ki a termékbemutató helyszíne, festmények találhatók mindenhol.

Reklámok:

Kép

Kép

Kép

forrás: http://en.miui.com/thread-298523-1-1.html

- Hirdetés -