KezdőlapHírekÍme a Redmi Watch 2 és a Redmi Buds 3 Youth Edition

Íme a Redmi Watch 2 és a Redmi Buds 3 Youth Edition

Nézted a ma délutáni élő követítésünk? Ha igen, akkor nagy meglepetés nem érhet. A Redmi Note 11 szérián túl bemutatták (jó gyorsan) a Redmi Watch 2 okosórát és Redmi Buds 3 Youth Edition fülhallgatót is a mai eseményen. Az bemutatónak olyannyira nem ez volt a lényege, hogy míg a Redmi Note 11 családról kissé túl sokat is beszéltek, ezt a két terméket egy kb 10 perc alatt elintézték. No, de mit is érdemes tudni ezekről.

Redmi Watch 2

Az elődhöz képest kisebb kávákkal érkezik az új óra, a kijelző mérete 1,6 inch, ami végre IPS helyett AMOLED, a felbontása 320*360 pixel. Javítottak az energiahatékonyságon, a hivatalos infók szerint normál használat mellett 12 napot fog bír az óra egy föltöltéssel. Erre az előd csak energiatakarékos módban volt képes. Ez persze nagyban köszönhető a kijelzőtípusnak is, hisz’ az AMOLED miatt csak ott kell háttérvilágítás, ahol mutat is épp valamit a kijelző. A töltés ugyanúgy mágneses csatlakozó segítségével történik.

Az óra lelke egy Apollo 3.5 chip. 117 különböző sportmódot támogat, köztük az úszáskövetést is. Az eszköz 50 méterig vízálló, ezenkívül megtaláljuk a szokásos alváskövetést és pulzusszám-ellenőrzést, viszont mostantól vér-oxigén (SpO2) érzékelővel is rendelkezik az óra.

A Redmi Watch 2 négy globális helymeghatározó rendszert támogat: GPS, GLONASS, Galileo és BeiDou. Ezutóbbi neve nem biztos, hogy ismerős, ugyanis ez csak Kínában működik. Van NFC-nk, ez remélhetőleg kishazánkban is működni fog egyszer érintéses fizetés formájában. A nagyobb kijelző és a továbbfejlesztett akkumulátor ellenére maga az óra 4 grammal könnyebb, 31 grammot nyom. A vásárlók 3 szín közül választhatnak az óratesthez és 6 szín közül a szíjhoz.

A Redmi Watch 2 már előrendelhető Kínában, november 11-én kezdődik a kiszállítása. A normál ára 400 juan (~19 ezer forint), de az első előrendelők 350 yuan (~17 ezer forint) promóciós áron szerezhetik be.

Redmi Buds 3 Youth Edition

A fülhallgató 18 órás akkumulátor-üzemidőt ígér, ez ugyan jóval elmarad a Pro modell 28 órájától, de még így is bőven elegendő. USB Type-C-n keresztül tölthető, és Bluetooth 5.2 kapcsolattal rendelkeznek, sajnos ANC, tehát aktív zajszűrés nélkül. A Redmi Buds 3 Youth Edition IP54-es vízállósággal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy esőben lehet használni, illetve sportolás esetén az izzadtságtól nem fog elromlani, de vízbe nem lehet vele menni.

Jöjjön az ára, ami a legnagyobb erénye az eszköznek. Kínában 100 yuanos árcímkével debütál, ami mindössze 4800 Ft, ez nagyjából a pro verzió fele.

Elérhetőség nálunk

Aki már régebb óta olvassa a cikkeinket, az nem lepődik meg azon, ha azt mondom, hogy ilyenkor még azt sem lehet tudni, hogy ezek a termékek megjelennek-e nálunk, azt pedig pláne nem, hogy mikor és milyen áron.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek