Persze lehet azt mondani, hogy megint egy újabb bőrt húznak le sorozatról, mint a Redmi Note 9S, a Redmi K30 az 5G verzióval tarol mostanában Kínában, de a Pro eddig csak pletyka volt. Már nem az.
Az már tuti biztos, hogy a Redmi K30 Pro pop-up szelfi kamerával és valódi, teljes kijelzővel érkezik. Mivel ez a Redmi csúcstelefonja és 5G képes lesz, 100%, hogy a Qualcomm Snapdragon 865 SoC lesz benne, LPDDR5 és UFS3.0 társaságában. Ugyan, ezek a tulajdonságokat bárki meg tudja jósolni, hisz mi lenne benne??? Na de külsőleg és a kamera kérdésben már megoszlanak a vélemények, mivel nem csak egy verzió lesz belőle, hanem Redmi K30 Pro és Redmi K30 Pro Zoom Edition.

A Redmi K30 Pro egy igen ismerős kamera alrendezést kapott, ugyan ilyen láthatunk a Huawei Mate 30 Pro és OnePlus 7T hátoldalán is(biztos van még más márka is), ami nem sokaknak fog bejönni. A Popup szelfi kamera már talán a K sorozat sajátossága lesz, hisz így lesz igazán csak teljes az a képernyő, semmi belógó sziget, vagy kivágás. A kamerák tulajdonságáról még hivatalos infó nincs, de ebből is 2 verzió fog kijönni. A sima Pro valószínűleg 64MP-es Sony érzékelőt kapja, míg a Zoom Edition a Samsung 108 MP-es megoldását, amiből, mint a Mi 10 esetén, 50x nagyításra lesz képes. A többi kamera, az ultra-széles látószögű, portré kamera és a mélység érzékelő. Plusz piros pont a külön álló 3.5mm Jack csatlakozóért! Amint többet tudunk, jövünk a részletekkel!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ