Mint tegnap megírtuk, a Redmi K30 Pro vasról helyesek voltak tippjeink, Qualcomm Snapdragon 865 SoC lesz benne és annak hozadékai.
Jelen pillanatban ez a mobil processzorok csúcsa, már ha nem vesszük figyelembe az egyedi megoldásokat, így 2020 Q1 összes csúcs telefonja ezzel fog megjelenni. Mint minden ilyen telefon, természetesen minden jóságot tartalmazni fog, mint pl.:

LPDDR5 memória egység, ami jóval gyorsabb műveletekre képes, mint elődje az LPDDR4X.

UFS3.1 tárolási rendszer, ami miatt képes 8K videó felvételre és lejátszásra akadás mentesen, hatalmas fájlok másolása, stb.

Természetesen WiFi6 is a funkciók között lesz, mint az 5G mobilhálózat támogatása és persze a gyorstöltés.

Természetesen a megfelelő hűtés is szükséges ekkora teljesítményhez, amit a Redmi K30 Pro is tartalmazni fog, az Mi 10 telefon mintájára.

És akkor robbant a Redmi bomba, az eddig “kiszivárgott” képek nem teljesen fedték a valóságot, csak egy fejlesztői verzió volt, nem az amit majd meg lehet venni. Szóval így fog kinézni a Redmi K30 Pro, de ezzel lelepleztek még egy tulajdonságot, a kamera felbontsását.

A Redmi K30 Pro kamera felbontása 64 MP lesz, ami valószínűleg a Sony fog szolgáltatni, vagyis reméljük, hogy nem a Samsung modulja lesz…

A végére pedig a megjelenés pontos dátuma, 2020. március 24. 14:00, ami nálunk reggel 8-kor lesz. Amint többet tudunk, azonnal jövünk a részletekkel!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ