KezdőlapHírekIdén is új TV-vel domborít a Xiaomi, már csak 2 nap és...

Idén is új TV-vel domborít a Xiaomi, már csak 2 nap és lehull a lepel!

Úgy tűnik, hogy a Xiaomi május 18-án készül a Mi TV 2017 modelljeinek bemutatására, legalábbis a kínai vállalat hivatalos bejelentése szerint.

Van egy hivatalos poszter is, amely jobban megerősíti a tényt és amint látjuk, tartalmazza a “4” számot, utalva a Mi TV4 elindítására, amelyet a CES 2017-ben mutatták be.

Ez a különleges modell igazán kiemelkedik a többitől a Las Vegas-i CES 2017 rendezvény ideje alatt és jó okból. 3 változatban érhető el (49 hüvelykes, 55 hüvelykes és 65 hüvelykes kijelzővel), de biztosan a nagyobbik (a 65 hüvelykes modell) a legimpozánsabb (moduláris) kialakítású. Ez azt jelenti, hogy az alaplap, a hangrendszer és a nagy kijelző együtt három különálló rész, amelyek könnyen cserélhetők, ha frissíteni szeretné az elkövetkező években.

A Mi TV4 modell mindhárom változata rendkívül vékony, nagyon keskeny keretű (4,9 mm), fém ház és egy valóban keret nélküli kijelző, amely biztosan lehetővé teszi számukra, hogy tökéletesen illeszkedjenek a nappalinkhoz. Mindegyik változatnak 4K felbontásúnak kell lennie, és várhatóan elindul pár nap múlva, május 18-án. A Xiaomi szerint a 65 hüvelykes szuper modell várhatóan körülbelül 13 700 jüan (2000$) értékű lesz.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img