web analytics
KezdőlapHírekMegnyílik az első Mi Home áruház Indiában

Megnyílik az első Mi Home áruház Indiában

Nos, ez jó hír minden indiai Xiaomi rajongónak, miután megerősítést nyert, hogy a kínai vállalat meg akarja nyitni az első Mi Home boltját az országban.

A bolt május 20-án 9:00-kor nyit a nyilvánosság számára és minden vásárló megtapizhatja a vásárlást megelőzően a Xiaomi termékeket, ez az első a vállalat számára, mivel a legtöbb termékük eddig csak online lehetett megvásárolni.

Információk szerint a Mi Home áruház várhatóan az összes olyan terméket bemutatja, amelyet ismerünk és szeretünk a kínai gyártótól, mint például okostelefonok, Power bankok, fejhallgatók, fitness karkötők, légtisztítók stb.

A Xiaomi azt tervezi, hogy bővíti az offline jelenlétét az országban, további két új üzletet nyit meg Indiában az elkövetkező két évben, de jelenleg 70 üzlete van Kínában.

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Legújabb cikkek