KezdőlapHírekHoppácska! Magyar lett a ZEPP app!

Hoppácska! Magyar lett a ZEPP app!

A mai ZEPP app volt anno az Amazfit alkalmazás, ami a Huami hordozható eszközeinek vezérlésére és kezelésére használtunk. A Huami gyártja az Amazfit órákat és karkötőket, emellett BT fülhallgatót, egyéb sport eszközöket.
A ZEPP app eddig legfeljebb angol nyelven volt elérhető, nem tudott magyarul. Bár ezen jelentősen javítottak, mivel majdnem 100%-ban tartalmaz magyar nyelvet. Majdnem…

Van még mit csiszolni rajta, de az út jó irányba vezet. Reméljük egy magyar készíti a fordítást, nem pedig kínai barátaink Google fordítóval. Frissítsetek bátran, mert a magyar nyelven kívül került még be egy s más.

  • Frissítve a kezdőlap egy vadonatúj vizuális stílussal, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy tetszés szerint szerkesszék az adatlapokat
  • Az egészségügyi oldalt hozzáadva a jobb egészségügyi élmény érdekében
  • Javítva az ismert hibák
  • Hívófél kijelzése magyar nyelvű telefonon

A lényeg az utolsó, végre nem kell mókolni és más appet használni, hogy végre megtudjuk, hogy ki hív minket. Magyar nyelven hagyhatjuk a telefonunkat, akkor is kijelzi a hívó nevét, amit a Névjegyzékbe mentettünk. Play áruházból frissítheted!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek