KezdőlapHírekJön az első Xiaomi tablet Európába!

Jön az első Xiaomi tablet Európába!

A Xiaomi tablet család hivatalosan sosem került forgalomba hazánkba, még csak nyelvi támogatást sem kapott. Bár nekem is van Mi Pad 2 és a mai napig az akkumulátorát kivéve, tökéletesen működik.

Xiaomi Mi Pad 5 képernyő
A Mi Pad 5 tabletről már nagyon sokat írtunk és ez nem lesz most sem másként. Most viszont egy olyan jó hírt közölhetünk veletek, ami az év híre lesz, miszerint ez lesz az első Xiaomi tablet a piacon, ami globálisan is megjelenik.

Xiaomi tablet globál verzió

A “model name” ismerős lehet, mivel ugyan ez a Xiaomi Tablet jelent meg az EEC oldalán is. Ez a modell pedig, a kínai pletykákkal ellentétben nem tartalmaz GSM modult, szóval ez a sima BT/WiFi verzió lesz. Bár ez nem azt jelenti, hogy a mobilnetet is támogató tablet nem fog ide is elérni, csak még nem érdemes beszélni róla.

Már nagyon kíváncsian várjuk a bemutatót, az árakat. A vas nem lesz újdonság, csak a bizonyosság lesz üdítő, mikor kiderülnek a méretek, a SoC és egyéb tulajdonságok. A megjelenésre még egy hónapot kell várnunk, de tutira közvetíteni fogjuk a YouTube csatornánkon élőben, magyar kommentárral!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek