KezdőlapHírekHihetetlen népszerű a Xiaomi Mi 11 telefon Kínában!

Hihetetlen népszerű a Xiaomi Mi 11 telefon Kínában!

A világ első Qualcomm Snapdragon 888 processzorral szerelt telefonja a Xiaomi Mi 11, még tavaly decemberben került bemutatásra. Idén, január elején indult meg az értékesítés Kínában és mára, bár nem rekord, de hihetetlen mennyiséget vásároltak a rajongók.
A Xiaomi Mi 11 fantasztikus szárnyalása a hihetetlen tulajdonságainak és nem brutál árának köszönhető, mint a konkurencia csúcstermékei. A Xiaomi ma reggel bejelentette, hogy 21 nap alatt több mint 1.000.000 az az egymillió darabot értékesítettek hazájukban!

A telefon még el sem érte a globális piacot, amitől még nagyobb fogyást remélnek az elemzők. Ha sikerül itthon is jól beárazni, még ennyi simám el fog menni belőle. Amíg a Mi 11 globálisan megjelenik, Kínai sem tétlenkedik, jön a Pro és a Lite verzió is a telefonból, amiről hamarosan bővebben is írunk!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek