KezdőlapHírekHamarosan elindul a Mi Mix 2 kampány, képek szivárogtak ki a marketing...

Hamarosan elindul a Mi Mix 2 kampány, képek szivárogtak ki a marketing előkészületekről.

A Xiaomi Mi Mix 2 szeptemberben kerül bemutatásra, a dizájn kész, pletyka hegyek és kiszivárgott részletek jönnek szinte nap mint nap. Nem rég még a lehetséges hátlapról írtunk, hogy vajon fém vagy kerámia lesz, de ez hamarosan kiderül. Viszont ma olyan érdekes képek kerültek ki Weibo-ra a Mi Mix 2-ról, ami több mint valószínű, a marketing kampány jeleneteit láthatjuk épp fotózás közben.

Philippe Starck napokkal ezelőtt mutatta be nekünk, hogyan is fog kinézni a Mix 2, egy facebookra feltöltött koncepciós videójában. A következő képen látható készülék pontosan úgy néz ki, mint azt Starck megálmodta és bemutatta, azt a szinte keret nélküli, teljes kijelzős készüléket.

A kép alapján ez lesz a Mix 2. Ha ez a kép valódi. Annak látszik, de a keret kissé nagyobb, mint a Starck videójában, inkább hajaz a nem rég bemutatott hátlapba ágyazott telefonra. Ne vegyük készpénznek, mi sem tudjuk, hogy valódi e a kép. Már nem kell sokat aludni, hogy minden kiderüljön, legyünk türelmesek!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img