- Hirdetés -
()

A mai nap publikusan is kifutottak a második hullám készülékei és ezzel együtt már elég szép lista gyűlt össze a MIUI9 által támogatott készülékekből: Mi 6, Mi 5X, Redmi Note 4X / Redmi Note 4 Qualcomm, Mi MIX, Mi Note 2, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5c, Mi 4S, Mi 4c, Mi Max, Mi Max 2, Mi Note Pro, Redmi 4X, Redmi Note 5A

Weibo felületén adta hírül a MIUI, hogy a második kör kiadása után, a fejlesztők máris nagy erőkkel kezdtek dolgozni a harmadik körben, avagy minden telefon frissítésén. Persze még mindig két kivétellel, ami az Mi1 és az Mi2A modell. Ezek pedig: Mi 3/4, Mi Note, Mi Note 2 / 2S, Mi Pad 3, Mi Pad 2, Mi Pad 1, Redmi 2/2 Prime, Redmi 3/3 Pro, Redmi 3S/3X, Redmi 4/4 Pro/4A, Redmi Pro, Redmi Note 4X MTK, Redmi Note 4 (minden variáns), Redmi Note 3S/3X, Redmi Note 3 (minden variáns), Redmi Note 2 (minden variáns), Redmi Note (minden variáns), Redmi Note 1S és Redmi Note 1. Figyeljétek az angol fórumot, mert hamarosan zárt béta tesztelőket fognak keresni a fent említett eszközökhöz!

Az említett készülékekre, elsőnek a kínai romok várhatók, a Global kiadása még ismeretlen, de a magyar rajongók örülhetnek, hisz a kínaiból készül a legjobb rom, a MIUIHU9! Azért azt vegyük figyelembe, hogy nem minden készülék kapja meg a MIUI9 által nyújtott szolgáltatásokat. Lesznek, amelyek kimaradnak egyes funkciókból, pl. osztott képernyő, ez csak a Nougat (Android 7) alapú rendszerek fogják támogatni. A frissítéseket OTA-n keresztül fogja mindenki megkapni, majd ne felejtsétek el beállítani, hogy jelezzen is! A magyar rom elérhetőségéről mindig a magyar fórumon érdeklődj, a készítők csak ott tudnak pontos tájékoztatást adni.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -