KezdőlapHírekA Xiaomi bejelentette, hogy szeptember 5-én egy dupla kamerás csúcs készüléket mutat...

A Xiaomi bejelentette, hogy szeptember 5-én egy dupla kamerás csúcs készüléket mutat be!

Ma reggel tette közzé a Xiaomi több platformon is, hogy szeptember 5-én, a berlini IFA rendezvény vége előtt egy nappal be fog mutatni egy dupla kamerás csúcs telefont. Lehet, hogy jön a Mi Mix 2?

A Xiaomi nem fog részt venni a németországi rendezvényen, mivel a Twitter bejegyzése a #XiaomiGlobalLaunch hashtaggel fejeződik be. Így már biztos, hogy nem az IFA-n fogja ezt bemutatni.

A bemutatandó készülékről semmit nem tudunk azon kívül, hogy két kamerás lesz, mint az Mi6. A kép is ezt ábrázolja. Egy kisebb és egy nagyobb kört láthatunk rajta, így egy teleobjektív és egy nagy látószögű kamerára asszociálhatunk.

Ezen kívül semmi nem derül ki. A legesélyesebb a Mi Mix 2 bemutatása, ha már annyi minden kiderült róla és a pletykák is erről tanúskodnak. A Starck videója, a hátlap és a reklám készítésről a fénykép arra enged következtetni, hogy a Mix következő változatát mutatják be.

De miért lesz globális bemutató? Tavaly a Mi Note 2 mellett a Mix nagy meglepetés volt, de nem lett belőle világszerte használható verzió. Igaz kapott több nyelvű MIUI-it, csak hát az a fránya B20… de a remény hal meg utoljára. Most már itt lenne az ideje, hogy a következő telefonokat végre tényleg az egész világnak szánnák és nem csak az agyontámogatott környező országoknak.

Mivel a Samsung Note 8 és az LG V30 a héten megjelenik, így elég ideje lesz a Xiaominak felkészülni a bemutatóra, hogy kiemelje mind azt, amivel jobb a Mi Mix 2 a vetélytársainál. Ha másban nem is, de árában biztos veri a mezőnyt!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img