Ma reggel tette közzé a Xiaomi több platformon is, hogy szeptember 5-én, a berlini IFA rendezvény vége előtt egy nappal be fog mutatni egy dupla kamerás csúcs telefont.

A Xiaomi nem fog részt venni a rendezvényen Németországban, mivel a Twitter bejegyzése a #XiaomiGlobalLaunch hastag-vel fejeződik be, így már biztos, hogy nem az IFA-n fogja ezt bemutatni.

A bemutatandó készülékről semmit nem tudunk azon kívül, hogy két kamerás lesz mint az Mi6. A kép is ezt ábrázolja, egy kisebb és egy nagyobb kört láthatunk rajta, így egy teleobjektív és egy nagy látószögű kamrára asszociálhatunk.

Ezen kívül semmi nem derül ki, de legesélyesebb a Mi Mix 2 bemutatása, ha már annyi minden kiderült róla és a pletykák is erről tanúskodnak. A Starck videója, a hátlap és a reklám készítésről a fénykép, ez mind mind arra enged következtetni, hogy bizony a Mix következő változatát mutatják be.

De miért lesz globális bemutató? Tavaly a Mi Note 2 mellett a Mix nagy meglepetés volt, de nem lett belőle olyan verzió, ami világszerte használható lenne. Igaz kapott több nyelvű MIUI-it, csak hát az a fránya B20… de a remény hal meg utoljára. Most már itt lenne az ideje, hogy a következő telefonokat végre tényleg az egész világnak szánnák és nem csak az agyontámogatott környező országoknak.

Mivel a Samsung Note 8 és az LG V30 a héten megjelenik, így elég ideje lesz a Xiaominak felkészülni a bemutatóra, hogy kiemelje mind azt, amivel jobb a Mi Mix 2 a vetélytársainál. Ha másban nem is, de árában biztos veri a mezőnyt!

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ