KezdőlapHírekFélvezetők gyártási nehézségei miatt elfogyott a Black Shark 4

Félvezetők gyártási nehézségei miatt elfogyott a Black Shark 4

A félvezetők kitermelésének csökkenése miatt az erre épülő piac egyre nagyobb bajban van, ezt pedig a chip gyártók és elektronikai termékek gyártói érzik meg először.
Luo Yuzhou, a Black Shark vezérigazgatója, ma reggeli Weibo posztjában sajnálatát fejezte ki a rajongók felé, mivel a Black Shark 4, különösen a Pro változat gyártása nehézségekbe ütközött, mivel a félvezetők hiány amiatt a Qualcomm és a többi chip gyártó, nem tud annyi terméket szállítani, hogy kiszolgálja a Xiaomi gyártósorát.

Eddig csak a Black Shark adott ki ezzel kapcsolatos hírt, de ez kihatással lehet az összes készülékgyártóra, nem csak a Xiaomi márkán belül, hanem a világon mindenkire. Jó kérdés, hogy akkor most hogy lesz? Találnak más anyagot a processzorok gyártásához, vagy újabb bányákkal fogják kiszipolyozni földanyát?

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek