Megérkeztek az első koncepció képek a Xiaomi Redmi Note 5-ről

2113
- Hirdetés -

Tegnap beszámoltunk róla, hogy a TENAA-nál megjelentek információk egy közelgő Xiaomi mobilról, mely vélhetően a Redmi Note 5 lesz. Most a telefonról renderképek is kikerültek.

 A renderkép alapján ugyanaz a készülék, mint a TENAA-nál közzétett fotókon is látható, így könnyen elképzelhető, hogy nem teljesen légből kapott. Bár az alsó és felső káva elég széles, a 18:9-es keret nélküli képernyő használat tagadhatatlan.

A TENAA specifikációi szerint, 5,99 hüvelykes 2160×1080 FHD+ felbontású IPS panel, nyolcmagos 2GHz processzor, 3/32 GB, és 4/64 GB-os változatokban készülhet, mely Android 7.1.2 alapokon futó (vélhetően már a stabil( MIUI9-cel kerül a piacra.
A hátoldalon 12 megapixeles főkamera, 5MP elülső kamera, fix 4000mAh akkumulátor,  netcom támogatás jellemzi.
Színek közül a fekete, rózsa arany, arany, fehér, kék, rózsaszín, piros, szürke és ezüst várható. Ez üdvözlendő, végre színesednek a Xiaomik is.Pontos bejelentési idő még nincs, bár egyes pletykák szerint a november 11-i “Szinglik Napja” előtt leleplezhetik a kisebb, Redmi 5/ 5 Plus verziókkal együtt.

Kíváncsian várjuk.

Mr. Waqar Khan-nak pedig köszönjük az ügyes Photoshop munkát, még ha a Mi MIX 2 háttérképét is kölcsönözte szemléltetéséhez. 😀

- Hirdetés -

3 HOZZÁSZÓLÁS