KezdőlapHírekFebruár 8-án jelentik be a MIUI 12.5 Globál stabil frissítést

Február 8-án jelentik be a MIUI 12.5 Globál stabil frissítést

A MIUI 12 még most sem ment ki minden telefonra, ami valójában be lett ígérve még 2020-ra, csúsznak a fejlesztők, de már van egy félkész MIUI 13, amit elneveztek nemes egyszerűséggel MIUI 12.5-nek. Nos, a kínai béta ágon jó pár telefon megkapta, sőt már a stabilok is mennek ki, de Kínán kívül még mindig várnunk kell a “nagy” frissítésre.
Ma, a MIUI ROM globális facebook oldalára került ki ez a kép, amin feltüntették végre azt a misztikus dátumot, amelyen bemutatkozik globálisan is a MIUI 12.5. De ez még nem azt jelenti, hogy akkor már meg is fog jelenni, arra még ezután várnotok kell, de még csak a telefonok listája sincs meg, melyek kapják meg. De több mint valószínű és ez most egy feltételezés (a gyengébbek kedvéért), hogy amelyik telefon megkapta a MIUI 12-őt az részesül az új felületből is.

Szóval 2 hét múlva, 2021. február 8-án hétfőn mindent meg fogunk tudni a Facebookon nézhető élő műsorból. Addig is legyetek türelemmel!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek