Idén Valentin/Bálint napon (ki hogy szereti) Indiában bemutatja a Xiaomi a Redmi Note 5 telefont. Azt már kiveséztük, hogy lehet csak a Redmi 5 és a Redmi 5 Plus lesz új néven bemutatva, de lehet, hogy új készülékkel találkozhatunk. De! Még jön valami más is!

Na ez vajon mi lehet? Hát természetesen egy Mi TV lesz, csak azt nem tudni, hogy egy meglévőt visznek Indiába, vagy ebből is egy újat mutatnak be? Ha tényleg egy Mi TV, akkor ez megint egy mérföldkő a Xiaomi és az indiai rajongók életében, hisz ez lenne az első Xiaomi TV az országban. Nem titok, hogy az indiai rajongók már tavaly is várták a tévék megjelenését, sőt voltak platformok, ahol egyenesen követelték. Hát most itt van.

A Flipkarton is elkezdődött a TV bevezetése, sejtelmes képekkel sokkolják a rajongókat. Február 14-én kerül forgalomba az indiai webáruházakba amit a képes előzetesekkel próbálják promózni, mint “Vékony 4,9 mm ház”, “Könnyű mint a pénztárcád”, “Villámgyors processzor”, “Teljesen új, intelligens processzor”.

Ha a TV-vel is olyan stratégiát fognak folytatni, mint eddig a telefonokkal, nagy a valószínűsége, hogy a Xiaomi újra fel fogja borzolni az indiai e-kereskedelmet és az okostévé piacot. Biztos, hogy folytatják a Xiaomi oly jellemző ár/érték arány megtartását, hisz ugyan azt a minőséget kedvezőbb áron nyújtják, mint a versenytársak. Tavaly lenyomták a Samsungot a mobilpiac első helyéről, most következik a TV piac meghódítása. És ez még csak a TV! Mi lesz még ha a többi remek terméküket is beviszik az országba?