KezdőlapTermékekMi LifestyleÚj Xiaomi GTS könnyű sportcipő

Új Xiaomi GTS könnyű sportcipő

A Xiaomi több almárkája is gyárt cipőket. Legyen szó sportolásról, vagy épp üzleti megbeszélésről, a gyermekektől a felnőttekig, hölgyek és urak részére is találunk egy divatos és kényelmes darabot. Biztosan sokan rendelkeztek a Mijia érzékelővel ellátott futócipőjével, mely világszerte népszerű termék lett az aktív sportot űzők körében. Kialakításának köszönhetően akár utcai viseletre is alkalmas, így bővítve a vásárlói réteget.
Most egy szenzor nélküli, könnyű és elegánst cipőt mutatok be, melyet a GTS gyártott.

A cipőt a Qingyuan Shuo-Seok Technology Research Services Ltd. tervezte és gyártotta, melyet hivatalosan Xiaomi GTS Light-Weight sportcipő néven forgalmaznak. A cipő egy kétrétegű ultra-könnyű talppal rendelkezik, amely TPU anyagból készül. A talp nem csúszós, rugalmas, rugalmasan hajlik, és ellenáll a kopásnak. A felső rész egy erős hálószövetből készül, amely megfelelő szellőzést biztosít a lábad számára. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a GTS könnyű sportcipő felveszi a lábad formáját, és órákon keresztül megfelelő kényelmet biztosít.

A megvásárolható méretek a 39-es mérettől a 44-es méretig elérhetőek, így a nagyobb lábbal rendelkezők ezúttal sem élvezhetik a Xiaomi termékét.
bevezető ára 8000 Ft, melyet várhatóan 11-13.000 Ft-os tényleges áron lehet rendelni a kínai webshopok egyikéből.

- Hirdetés -
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img