- Hirdetés -

A Meta frissítette 3D-s avatárjait a Facebookon és a Messengerben, továbbá belengette, hogy a felhasználók kis rajzolt verziói hamarosan az Instagram sztorikban, valamint az üzeneteken keresztül is elérhetőek lesznek. 

Új, frissített avatárokat jelentett be a Meta, amelyeket a Facebookon, az Instagramon és a Messengeren egyaránt elérhetnek a felhasználók. A cég ígérete szerint az új figurák sokkal élethűbbek, továbbá gondolva a fogyatékossággal élő felhasználókra immár olyan eszközök is választhatók mellé, mint a hallókészülék vagy a kerekesszék.

facebook avatár

A Meta a közelgő NFL-döntőt is számításba vette, az avatárok ugyanis a döntőbe jutott két csapat mezébe is felöltöztethetők.

A metaverzumnak ugyan már most rengeteg kritikusa van, mióta Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója tavaly ősszel bejelentette, hogy a vállalat jövőjét a metaverzumban képzeli el, cégek tucatjai szálltak be a kétes végkifejletű üzletbe, hogy egymást túllicitálva elsőként alkossanak meg egy olyan világot, amely emberek millióit, sőt milliárdjait vinné a globális virtuális valóságba.

- Hirdetés -