KezdőlapHírekEz lenne a Mi 11 Lite?

Ez lenne a Mi 11 Lite?

A Mi 10 szériának összesen 10 tagja van, és elméletileg még jönni fog egy 11. is, ellenben a Mi 11 “szériának” még mindig csak 1 tagja van, maga a Mi 11. Volt szó már a Mi 11 Pro-ról, Miniről, az Ultráról nemrég kiszivárgott egy teljes teszt, a Lite-ról pedig most nyilvánosságra került egy renderkép. A forrás nem más, mint a már jól ismert szivárogtató Weibo felhasználó, Digital Chat Station.

A hátlap egy az egyben úgy néz ki, mint a Mi 11-é, az előlapon viszont már akadnak különbségek. Ami legelőször szembetűnik, hogy a kijelző sík, nem hajlított, ez egyébként a Mi 10 Lite esetében is így van. A kameralyuk nagyobbnak tűnik, mint a Mi 11-é, de persze az is lehet, hogy maga a készülék kisebb. A káva minden oldalon nagyobb, kiváltképp alul.

Pletykák szerint a telefonba egy Snapdragon 732G kerül, azonban ez nem tűnik logikusnak, ugyanis az nem egy 5G képes chip, és a készülék elődje, a Mi 10 Lite is már 5G képes, továbbá nem mellesleg valamivel gyengébb is, mint a elődjében lévő Snapdragon 765G.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek