- Hirdetés -
()

Ismét valami érdekes dologgal készül a Xiaomi. Lássuk mi is az!

A május egy igen sűrű és mozgalmas hónap a Xiaomi számára. Május 10-én már bemutatkozott a Mi Max és a MIUI 8. Ez utóbbi több remek újdonságot is tartalmaz. Fiatal harcosok, elég bátrak vagytok, hogy alfatesztelők legyetek a MIUI ROM Global verzió kipróbálása során? Ha igen, irány erre és regisztráljatok!

Ezután bejelentettük az együttműködésünket a Google-al a Mi Box amerikai beindítása kapcsán, számos gazdag tartalmat elérhetővé téve, így a YouTube-ot, a Sling TV-t, a Netflix-et, a Vudu-t, a Fandango NOW-t és így tovább. Most már elérhetővé válik hatalmas mennyiségű tartalmuk és az általuk nyújtott szórakozás otthonról a Mi Box-on keresztül is. A Miu Box-on a legújabb Android 6.0 TV fut, amelyet könnyű használni, támogatja a hangvezérlést és a Google CastTM-et is.

Clay Bavor a Google alelnöke bejelentette a ‪#‎io16‬-on, hogy a Xiaomi lesz a Google egyik első Androidos partnere a Daydream képes eszközök készítése terén A Daydream a Google platformja amelyet az Android N-be is beépített, nagy teljesítményű VR képes mobil eszközök számára. Készen állsz a VR korszakra?

Kép

Kép

A meglepetések sora még nem ért véget. Valami csodálatos és király dolog repül hozzánk hamarosan. Egy bambusz-kopter? Kínában, ez a legkorábbi repülő játékszerek egyike, amely egy bot végén álló tollakból állt, amelyet hogy felszálljon gyorsan meg kellett pörgetni a két tenyerünk között. Fedezhetjük végre a világot a Mi_________________________?

forrás: http://en.miui.com/thread-283110-1-1.html

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -