- Hirdetés -

Egy kis csemege a statisztikák kedvelőinek.

Kép
Április hónap egy újabb rekordot hozott a Xiaominak, hiszen ő lett az első gyártó az okostelefonok értékesítése terén Kínában. Az ország továbbra is a legnagyobb vásárlói piac a világon, de az iram már kezd lelassulni. Szinte mindenki az országban aki vágyott egy saját okostelefonra, már vásárolt egyet.

A SINO kínai piackutató cég vezérigazgatója egy diagramot tett közzé a Weibo oldalán, melyből kiderült, hogy a Xiaomi tudhatja magáénak az elmúlt hónap okostelefon eladásainak 26%-át. A Huawei-hez tartozó Honor márka követi őket 15,7%-kal, míg LeTV-nek sikerült megszereznie a harmadik helyet 10,5% -os részesedéssel.

Kép

Egy durva második pénzügyi negyedév (januártól márciusig) után, egy olyan időszakban amikor az iPhone eladások 26%-kal csökkentek volt a Nagy Kínai régióban évről-évre, az Apple volt 8,2% -os piaci részesedést szerzett áprilisban. A Nagy Kína régió alatt Kínát, Hong Kong-ot, Makaót és Tajvant értjük, és egybe számoljuk őket, mintha azok egy nagy összefüggő piacot alkotnának.

Világelső Samsung-nak mindössze 3,2% -os részesedéssel kell megelégednie, amely alapján a lista utolsó helyén áll. Az Apple és a Samsung között a Huawei található 8% -os részesedéssel és a Meizu a maga 7%-val.

forrás: http://en.miui.com/thread-287545-1-1.html

- Hirdetés -