KezdőlapHírekÉrkezik a Black Shark 4 globális változata!

Érkezik a Black Shark 4 globális változata!

A Black Shark sorozat negyedik tagja már kapható Kínában és a külföldi webáruházakban, de még eddig nem volt hír a globális, európai megjelenésről. Eddig!
A telefonról részletes bemutató itt olvashatsz és a kínai árakat, de azokat úgy is összevetjük az európai árakkal. Szóval a Black Shark ma bejelentette, hogy a legújabb telefonjait elhozza nekünk az öreg kontinensre!

Egyenlőre a hírek csak a sima Black Shark 4 telefonról szólnak, a Pro verzió nincs megemlítve. A BS4 2021. április 28-án, pontosan három hét múlva, szerdán jelenik meg globálisan. A telefon kezdő ára:

  • Black Shark 4 8/128 GB – €499 ~ 179.370 Ft

A kínai árához (2.699 Jüan ~ 124.720 Ft) képest jóval drágább lesz, nem beszélve majd a magyar áráról. Bár a hazai piacon kutakodva az Asus Rog Phone 5 az esélyes vetélytárs, tudásban, de nem árban, a 289.900 Ft-os árcédulájával.

De! Az első 100 vásárló ajándékot kap!

  • Black Shark 3.5mm fülhallgató
  • Black Shark Funcooler

A fülhallgató a legjobb amit ma kapni a BS telefonokhoz, az aktív hűtő, amit a telefon hátuljára kell helyezni, az az előző verzió, nem a legújabb digitális kijelzős! De azért ez is valami!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek