- Advertisement -
()

A Xiaomi újabb mérföldkőhöz érkezett: a Redmi Note 14 széria részletei kiszivárogtak. A XiaomiTime csapata izgalmas felfedezéseket tett, és jelentős információkat talált a Note 14 szériáról. A Note 14 sorozat kifejlesztése már régóta folyamatban van, és mostanra egyre több részlet válik nyilvánossá.

Kiszivárgott a Redmi Note 14 Széria Részletei

A Redmi Note 14 széria hivatalosan szeptemberben kerül bemutatásra, mindössze 2,5 hónappal a megjelenés előtt kiszivárogtak részletek. A készülékek modell számai már megjelentek az IMEI adatbázisunkban, ami hivatalosan is megerősíti, mely régiókban lesznek elérhetők a Note 14 széria darabjai.

A modellek között szerepel a Redmi Note 14 5G, a Redmi Note 14 Pro 5G és a Redmi Note 14 Pro+ 5G. Az elején található “2409” szám jelzi a készülékek megjelenési dátumát, amely hivatalosan is szeptemberben lesz. Először Kínában mutatják be az okostelefonokat, majd fokozatosan más piacokon is elérhetők lesznek.

Jön a Redmi Note 14 sorozat

A Redmi Note 14 széria a HyperOS forráskódjában is felbukkant. A széria csúcskategóriás modellje, a Redmi Note 14 Pro+ 5G, belső modell száma “O16U”, kódneve pedig “amethyst”. Az ametiszt egy átlátszó kvarc, amely általában lila árnyalatokban jelenik meg. Már tudjuk, hogy a Redmi Note széria kódnevei drágakövekből származnak, és ez a hagyomány a Redmi Note 14 szériával is folytatódik. Még nem észleltük a többi Redmi Note 14 5G és Note 14 Pro 5G modellek kódneveit.

Természetesen arra számítunk, hogy a készülékek Android 14 alapú HyperOS 1.0 operációs rendszerrel érkeznek majd. Októberben a Xiaomi 15 széria is bemutatkozik. Mivel még 3-4 hónap van a készülékek bemutatkozásáig, javasoljuk, hogy várjatok. Akik jelenleg a Note 13 széria valamelyik készülékét fontolgatják, érdemes pár hónapot várni és a következő Note 14 modellekre váltani.

Ez az izgalmas szivárgás remek lehetőséget biztosít a Xiaomi rajongóknak, hogy előre megismerjék a következő nagy durranást a Redmi Note sorozatban. Érdemes figyelemmel követni a további híreket és a hivatalos bemutatót, hogy elsőként értesülhessetek a legújabb fejlesztésekről és technológiai újításokról.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -