Múlt héten megjelent MIUI 12 elég hamar kiszivárgott, de még mindig csak belső kínai béta romról van szó, a nyilvános még csak most pénteken fog megjelenni. Persze a rajongók többsége nem kínai és pláne nem béta romot használ hazánkban, hanem Global stabil rendszert. Erre pedig elég sokat kell várni a kínai béta, majd stabil megjelenése után. De lehet, hogy már nem is annyit.
Ma reggel a Global közösségi fórumra került ki a felhívás, miszerint a Global stabil béta romok tesztelésére toboroznak rajongókat. De nem mindenki örülhet, mivel első körben csak 3 telefonhoz keresnek tesztelőket:

  • Mi 9
  • Mi 9T
  • Mi 9T Pro

Ha szeretnél részt venni a tesztelésben és leghamarabb megkapni a fent felsorolt telefonra a Global stabil rendszert, akkor ezen a linken kell jelentkezned. A jelentkezéshez nem kell mást megadnod, mint:

  1. Regisztrált email címed
  2. Xiaomi ID (Xiaomi fiók azonosítód)
  3. Telefonod típusa
  4. Rom típusa

Rom típusának válaszd a MI opciót, mivel az a Global rom vonal. De a teszteléshez nem csak úgy kitöltöd oszt jóvan, be kell lépned a tesztelők Telegram csoportjába a visszajelzések küldésére és a többi tesztelővel való kommunikációra. Nos, ha van ilyen telefonod és szeretnél segíteni a tesztelésben, nosza rajta jelentkezz és tesztelj!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ