Discovery csatornán új sorozat indul, amit Xiaomi Mi 10 telefonnal vettek fel!

0
999

Pár napja Lei Jun, a Xiaomi vezére rakott ki egy rejtelmes ám árulkodó képet Weibo oldalára, a Discovery hivatalos oldalának megjelölésével és csak annyit odaírva: Új fantázia utazásra indulunk, titokzatos helyekre. Titokzatos és és izgalmas történetek jönnek.
Majd ma reggelre, mivel 6 óra eltolódás van, már meg is tudtuk a nagy hírt, ami azértz lássuk be, elég ütősre sikerült. A Discovery egy új sorozatához, a Xiaomi Mi 10 telefont használták a felvételekhez, ráadásul 8K felbontásban.

Discovery csatornán indul egy sorozat, melyet Xiaomi Mi 10 telefonnak vettek fel, 8K felbontásban. Pár részlet a "100 millió pixeles felfedezés titkos utazása" című filmből.

Közzétette: Szabó Kornél – 2020. március 11., szerda

A “100 millió pixel titkos utazása” című sorozat 10 napig készült, 1390 km tettek meg gyalog és 3.900 m magasságokig merészkedtek a telefonnal. Szélsőséges hideg és a magas tengerszint feletti, nehéz környezeti kihívásokkal szembesülve, a Xiaomi Mi 10 telefon végig teljesítette a feladatot.

A teljes film sorozat műsorra túzését még nem tudjuk, lehet, hogy az európai csatornán le sem fogják adni, csak Kínában. De amint többet tudunk, máris jelezzük!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ