Díjat nyert Indonéziában a Xiaomi Redmi 5A és Mi A1

549
- Hirdetés -
()

Indonézia azon piacok közé tartozik, ahol a Xiaomi hivatalosan is jelen van. Nem a legnépszerűbb piaca a gyártónak, de foglalkozik az indonézekkel is, beszám,oltunk róla, hogy saját Mi Store-juk is van. Ott főként a megfizethető, belépő kategória a népszerű, melyeket egyedi akciókkal is támogat. Ennek eredményeképpen az ország egyik legismertebb márkájává vált. Ráadásul rögtön két okostelefonja is díjat nyert. Ezek a telefonok a Xiaomi Redmi 5A és a Mi A1.
Ahogy a szóvivő elmondta, a Xiaomi Redmi 5A az indonéz okostelefon-piacot átalakította a megfizethető ára, és nagy teljesítménye miatt. Ami a Xaiomi Mi A1-et illeti,ez az első Xiaomi telefon, mely részt vesz a Google One programban. Így adott a tiszta Android, valamint a megfelelő teljesítmény, és a kettős kamera modul.

A Xiaomi Redmi 5A értékesítése 2017 december 20-án indult Indonéziába. Egy 5 hüvelykes képernyővel rendelkezik, 720p felbontással, Snapdragon 425 processzort, 2GB RAM-ot, 16GB natív tárhelyet, 5Mp szelfi kamerát, 13MP hátsó kamerát és 3000mAh akkumulátort tartalmaz. $74 a helyi ára.

Ami a Xiaomi Mi A1-et illeti , 2017 szeptember 21-én indult az értékesítése az indonéz piacon. Decens hardverrel rendelkezik, úgy mint az 5,5 hüvelykes 1080p-s képernyő, Snapdragon 625-ös processzor, 4 GB RAM, 64 GB belső tároló, 12 MP dupla kamera, 5 MP elülső kamera, 3080 mAh akku, Android One rendszerrel. Kivéve a dobozból, azonnal használható, csupán a Google fiókot kell beállítani. Mindez $ 215-ért.

A Xiaomi 2014-ben kezdte meg az értékesítést Indonéziába. Több modell is képviseltette magát a piacon. Közülük megemlíthetjük a Xiaomi Redmi Note 5A-t, a Xiaomi Mi 5X-et is, de már kapható a Redmi Note 5 is. Eddig csupán ez a két modell nyert egy díjat. Gratulálunk hozzá!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -